|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam na imie Morgana Rains. Jestem studentka medycyny, jedna z najlepszych i najbardziej cenionych. A raczej bylam, dopoki nie zdarzyl mi sie wypadek, w ktorym stracilam pamiec. Znalazlam sie wsrod ludzi ktorych absolutnie nie kojarzylam, sama i zagubiona. Osoby,ktore podaja sie za moich rodzicow wydaja sie nie miec ze mna nic wspolnego, nie jestem do nich podobna. Kazdy w rodzinie zachowuje sie dziwnie wobec mnie, tak jakby cos przede mna usilnie chcial ukryc... Jaka jest moja prawdziwa tozsamosc, dlaczego cala historia ze studiami wydaje mi sie taka naciagana i chwilami nielogiczna? Ta wyprawa ma mi pomoc w odnalezieniu siebie, tej prawdziwej. Gdy dotarlam do Atlantydy poczulam sie z tym miejscem mocno zwiazana. Co dziwne, poruszalam sie po miescie swobodnie, jakbym znala je jak wlasna kieszen. Nie czuje wiezi z reszta tych, ktorzy tu ze mna przybyli w wyprawie. Odlacze sie od nich i zrobie wszystko, by odkryc moja przeszlosc, bo wiem, ze wskazowki znajduja sie wlasnie w bazie... Projekt jest tajny, ale zostalam przydzielona do wyprawy bez najmniejszego problemu, tak jakbym byla kims waznym dla rzadu i reszty dowodzacych. to wszystko jest takie dziwne...
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Morgana : 30.07.2013 - 19:51 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nazywam się Joanna Makowiecka. Jestem naukowcem i na co dzień zajmuję się pozyskiwaniem materiału genetycznego od różnych stworzeń i potajemnym klonowaniem ich w bazie laboratorium wojskowego, w którym pracuję. Zostałam wysłana na tą wyprawę aby odkryć nieznane i zdobyć materiał badawczy. A że urodą nie grzeszę (^^), to jako takiego życia prywatnego nie mam i cały swój czas mogę spędzać w laboratorium. Mieszkam na obrzeżach miasta, z dala od innych domów, gdyż w czasie eksperymentów w laboratorium często zdarza się, że coś wybuchnie, a po co niepotrzebnie ściągać na siebie uwagę sąsiadów?
![]() PS. Leczenie wad genetycznych to dla mnie pestka. xD ja się wcale nie boję. xD (jeszcze ^^)
Smile, tomorrow will be worse. ![]() Ostatnio edytowane przez marzeniao : 30.07.2013 - 20:16 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|