|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 14
|
Coraz więcej podejrzeń mam w stosunku do Diany... Sorawia wrażenie miłej, ale to jej zadawanie się z Maqryllem i w dodatku nieobecność na wczorajszym wieczornym spotkaniu wzbudzają poważne wątpliwości. Jak widać na przykładzie Anizali, lepiej nie zbliżać się do tej dwójki.
Ale jak w takim razie zdobyć dowody? Samotne śledztwo to zbyt ryzykowny pomysł. Muszę znaleźć więcej sojuszników. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Reputacja: 49
|
Przez Maqrylla wszyscy myślą, że jestem w mafii. Świetnie.
Pamiętam ten moment, kiedy chrupek mówił "dla mnie wszystko jest jasne". I cały czas to słyszę. "Wszystko jest jasne, wszystko jest jasne...". Trzeba kogoś do siebie przekonać. Napiszę do chrupka wiadomość przez krótkofalówkę. "Witaj, chrupku! Chciałabym wyjaśnić Ci kilka rzeczy. Spotkajmy się teraz na stołówce.Diana"
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Przez osratni czas pogrążony byłem w badaniach (dzięki dowódctwu), nic nowego nie znalazłem. Ten pokryty glonami złom wygląda jak każde inne urządzenie pradawnych - dziwny kształt, połyskujące i nie wiesz jak się je włącza.
Moja aspołeczność daje mi się we znaki, czuję się samotny. Piękność ze stołówki nie odpowiada. Słyszałem o ostatnich morderstwach, obym nie był następny... |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|