|
![]() |
#1 | ||||||
Reputacja: 10
|
![]()
Stylistyczna kiszka. I to z podłej masarni. Masz taką dziwną przypadłość, że średnio co dwa zdania rzucasz takim stylistycznym babolem albo wyjątkowo osobliwym sformułowaniem, że sprawia to wrażenie parodii. Na przykład ta "śmierdząca woń gnijących szczurów" out of nowhere.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poza tym epatowanie tanim turpizmem i nie lepszej jakości gore, tak znamienne dla młodych aspirujących literatów, w twoim wypadku jest wyjątkowo nieporadne. Koszmarek. Z ulicy Sezamkowej. |
||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderator
Reputacja: 48
|
![]()
@up: nie udawaj takiego mądrego. Łatwo wszystkim wytykać błędy, prawda?
![]() Może Maqryll nie napisał tego tekstu całkowicie poprawnie, ale to nie powód, by pisać takie rzeczy. Zwłaszcza, że twoje fotostory nie należy do najlepszych ![]() Jeśli masz pisać takie bzdury w komentarzach, to lepiej nie pisz nic... Myślisz może, że jak walniesz takimi sucharami zasłyszanymi od dzieciaków z twojego podwórka, to inni nabiorą szacunku do ciebie? Bo mi się z ciebie zachciało śmiać. Nie robię już spamu, przepraszam, po prostu musiałam to napisać. @down: kochanie, a mi się zdaje, że powinieneś się napić melisy na uspokojenie ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Diana : 06.08.2013 - 18:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Diana
Kochanie, użyłem wyłącznie rzeczowych argumentów. Z tego, co zauważyłem, tutejsza krytyka polega na wytykaniu jeszcze bardziej trywialnych błędów. PS: W mojej alkowie nie dzieje się na tyle źle, bym podglądał tudzież podsłuchiwał dzieciaki na podwórku. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|