![]() |
#11 |
Reputacja: 12
|
![]()
Postanowiłam wrócić i jak zwykle z nową rodzinką xD Z Ledianą i Klausem porobiły się komplikacje, więc nie mogłam z nimi wrócić
![]() Rodzina Neverly - "prolog" Estera Neverly - bogata, popularna dziewczyna. Można powiedzieć, że żyje w złocie. Ubrania z najnowszej kolekcji Prady, buty od najlepszego projektanta - Jimmi'ego Choo. Wozi się jednym z najnowszych modeli kabrioletów. ![]() ![]() Ma ogromny dom z basenem, ogrodem i wieloma atrakcjami. ![]() Rodzice, cóż... jak można się spodziewać, całkiem sporo zarabiają. Matka super modelka, występująca już nie raz na okładkach najlepszych magazynów. Ojciec, szef ogromnej firmy. ![]() Żeby nie zapominać o najważniejszym: otaczana jest wieloma ludźmi. Każdy chciałby się z nią zaprzyjaźnić, ale nie każdy może to zrobić. Ona nie zadaje się z,tak zwaną, niższą klasą. Trzy przyjaciółki, równie bogate i rozpieszczone jak ona i chłopak, największe ciacho w szkole, kapitan drużyny futbolowej. ![]() Czyli w skrócie - ma wszystko o czym jej się zaśni. Do czasu... Koniec ![]() ![]() ps. zapewne "treść" mojego "opowiadania" jest oklepana i każdy będzie wiedział o co chodzi, ale trudno ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|