|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]()
oj robaczki, robaczki moje. przeczytałem sobie wszystkie wasze wypowiedzi, od deski do deski. i o mało co wyrostek robaczkowy nie wypadł mi ze śmiechu. proponuję sobie przeczytać te wasze wypowiedzi, jeszcze raz... bo niektórym podczas ich pisania chyba się mózg od rąk odczepił. albo wgl. go wyłączyli. ale nie powiem komu tak się stało. to by było za proste...
do sedna. czy na prawdę tak wyglądają wasze kłótnie? mam nadzieję że kłóciliście się na niby. bo jeśli odwrotnie to gratuluję, nawet kłócić się nie potraficie. bo to co zaprezentowaliście, to poziom pierwszoklasisty. - Proszę Pani! a Zosia mnie przezywa. - Wcale nie to Krysia mnie przezywa. - To ona zaczęła - Nie to ona zaczęła. ludzie, na prawdę? macie zadane z wyciąganiem mętów sprzed 6548621845 lat, głupkowatej ankiety, jakichś modów żylet, to ja byłam najlepszom moderatorkom! nie, ja jestę kul moderatorę. wszyscy jesteście do dupy... ale to nic, każdy jest do dupy, bo nikt nie jest idealny, ale wy się dodatkowo pogrążacie... koniec hejtów na ogół. przejdźmy do poszczególnych osób. liv - Twoje hejty na wszystko i wszystkich i wspominanie wiecznie tego samego - przeszłości... staje się mówiąc lekko irytujące. nie mam nic do Twojej osoby, bo gdy milczysz w tych kwestiach jesteś mega fajna, z mega temperamentem, a z Twoich postów emanuje zrozumienie i inteligencja. ale proszę, zaprzestań wypadów w przeszłość, bo tylko sobie szkodzisz. nie jesteś już modem żyletą, wgl. nie jesteś modem. jesteś po prostu userem, tak jak wszyscy, Bjork, motyka, Libby, Don, Caesum, ja, Mery, ruda (wstawcie tu sobie jakąkolwiek nazwę użytkownika). ale nam brakuje po prostu uprawnień, do niektórych funkcji z forum. ale czy czyni nas to gorszymi? ja się nie czuję gorszy. zrozum nie ma podziałów. mogę skrytykować Ciebie za złe zachowanie, ale równie dobrze może się dostać po głowie Libby, motyce, Bjork czy innym osobom odpowiedzialnym za utrzymanie forum jeżeli przeskrobią. rozumiesz? nie ma lepszych i gorszych.. jeżeli jest kogoś jawna wina, beknie za to, czy jest to zwykły user, czy też ten z uprawnieniami. a niech tylko jeszcze ja podłapię temat, to nie zostawię na nikim suchej nitki. i nie będzie to na zasadzie że niebieskiemu się dostanie więcej, bardziej mu nawrzucam, a czerwonego tylko upomnę. nie, każdy jest tak samo traktowany. poza tym gubisz się sama w swoich wypowiedziach. Gin - nie zapominaj, że nie jesteś idealny. z tego co pamiętam sam dostałeś głupiego łba na punkcie administratora. więc nie wypominaj komuś czego, coś sam robił. nie znam sprawy z fb. ale powiem tylko że podając komuś swoje namiary na fb, jest się po prostu debilem. bo z własnej nieprzymuszonej woli, daje się komuś odstęp do swojej prywatności. ale nie wypowiadam się na temat tej sprawy bo w niej nie siedzę. to mnie zabiło. Cytat:
załoga forum to nie azyl dla szczeniaków i słabeuszy. a osoby odchodzące ze swojego stanowiska nie będą traktowani jak bożkowie.. przynajmniej przeze mnie. Bjork - ahh Bjork, zacznę od tego że jeżeli ktoś jest głupi i podatny na wpływ drugiej osoby to pójdzie za nią nawet w ogień, tacy ludzie sami się wykluczają ze społeczeństwa. na szczęście zostali jeszcze ludzie, którzy mają swoje zdanie. więc odzywki typu: to Ty buntujesz ludzi, To Ty wprowadzasz zamęt. są nad wyraz podkolorowane. wiem i rozumiem, że patrząc na te wywody trudno było Ci się nie wtrącić i nie dodać czegoś od siebie, ale to był Twój błąd, tylko wznieciłaś ogień, tym że się wtrąciłaś i poniekąd niezbyt trafnymi wypowiedziami. trochę Twoje wypowiedzi trącają sarkazmem, przesadnym sarkazmem. no i swoiste oko za oko. ale to pojawia się we wszystkich wypowiedziach, wszystkich userów. jeden powiedział tyle, drugi to źle zrozumiał, trzeci walnął głupotą i ruszyła fala głupich, żeby nie powiedzieć debilnych postów, z których nie dowiadujemy się nic nowego, które ociekają podstawówkowym zachowaniem. na prawdę, radze sobie je jeszcze raz przeczytać. gwarantuję że uśmiejecie się porówni ze mną. a bany dać sobie nawzajem, do końca życia i kosmosu. |
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|