|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Coraz bardziej mi się to wszystko podoba! Tylko jedynie co na razie jedyne co twórcy nam pokazują, to jak to superfajnie, że simy mają EMOCJE. No dobra, fajnie, ale ile można.. Chciałabym zobaczyć dzieci, nastolatki, emerytów, ich opcje, ciążę, to jak przebiega itd. itp... tryb kupowania, budowania, to czy w jakiś magiczny sposób sim będzie się teleportował do auta [no i czy w ogóle one będą
![]() ![]() ![]() no i zastanawia mnie teraz ta leworęczność.. Chociażby jak oni sie będą witali ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Nie wszystko naraz, bo co będziemy robić przez kolejne pół roku czy dłużej? Mój mąż jest leworęczny, ale witając się podaje prawą dłoń |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() W sumie to wolałabym wybór proste/kręcone włosy niż prawo/leworęczność. Niby miły szczególik, ale nieszczególnie przydatny, a przynajmniej mi tam nie robi różnicy którą ręką sim pisze/maluje/chwyta kubek ![]() Twórcy zawsze będą się skupiać na nowościach w grze. W dwójce była to trójwymiarowość i starzenie się, w trójce otwarty świat i cechy, teraz mamy emocje i zmieniony CAS. Jakoś trzeba przekonać ludzi, że pragną tej gry bo oferuje coś, czego nie dadzą poprzedniczki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie wiem, czy ktoś już wstawiał? Kilka nowych fotek: http://lizsims3.tumblr.com/post/58921104068 (klik, by powiększyć)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
no bez jaj O.o Brak suwaczka w kolorze skóry? Tylko kilka 'gotowych' kolorów??
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 205 (0 użytkownik(ów) i 205 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|