![]() |
#11 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i nareszcie wiadomo, dlaczego nie ma innych grup wiekowych niż dorośli! ![]() Pooglądałam zdjęcia z fejsa i DOTki na pełnym ekranie i oto, co wyłapałam: - losowo można wygenerować imię i nazwisko sima ![]() - aspiracja do wyboru, - losowe wybieranie głosu, - możemy wybrać, które "elementy składowe" sima będą wybierane losowo, - trzy suwaki jednak są ![]() - nareszcie simowie przy kości wszędzie mają "tłuszczyk" :>, - wywalili wybieranie barw z palety - gotowe opcje co do kolorów ciuchów, skóry,włosów i oczu (a akurat to "samodzielne" wybieranie b. podobało mi się w TS3 ![]() - twarz sima po przybliżeniu wygląda STRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASZNIE! - tekstura włosów widziana z bliska jeszcze bardziej woła o pomstę do nieba! - ogólnie włosy b. nierealistyczne i proste (mam na myśli siatkę, "mesha" ![]() - rozmazane tekstury, - brak szczegółów (np. na zdjęciach z TR b. podobało mi się to, że na twarzy Lary było widać chociażby pory...), - sim leniuch, ale zdrowo odżywiający się wygląda jak kościotrup xDDD - mniej kolorów włosów do wyboru niż przy teksturach pooklet - no me gusta ![]() Z jednej strony jestem więc zachwycona nowym CASem, ale z drugiej rozczarowana, bo chyba trzeba będzie poczekać na dobre zamienniki dla tekstur o ile sami twórcy ich nie zmienią. Ostatnio edytowane przez Liv : 22.08.2013 - 10:26 |
||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 339 (0 użytkownik(ów) i 339 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|