|
|
#181 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Mroczny Kosiarz się chyba na ciebie uwziął..
Najpierw Patrick, po nim Denim, później Patrick został duchem, by w końcu i tak poleźć w zaświaty ;/ Poza tym twoje simy są strasznie zbuntowane, tyle rzeczy robią bez twojej ingerencji ![]() 100 lat młodej parze! ![]() czekam na więcej
|
|
|
|
|
|
#182 |
|
Reputacja: 10
|
Dzikusyyyyy
33 aj low it :3
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
|
Dobry dzień!
![]() Z góry chciałabym przeprosić za ostatni brak aktywności w wątku. Otóż, teraz Herba musi się tłumaczyć, czemu nie ma Dzikusów! Otóż tłumaczę punktami, żeby było nieco schludnie. - Nie mam zdjęć. Komp postanowił mi się porządnie zemścić i zjadł mi WSZYSTKIE screeny. Niestety, nie udało mi się ich uratować, bo perfidny komputerek mi się wyłączał. A zdjęć miałam narobionych z ponad 200 .__. - Straciłam save'a. Zbugowanie save'a Dzikusów było kolejnym punktem zemsty komputera na mnie. Był taki piękny, słoneczny dzień, Herba pełna radości postanowiła troszkę pograć w simsy, i nagle wchodzi do Julki i Luke'a, i TA BUM TSS- bugi po cholerę, że tak brzydko napiszę. Niestety, robiłam wszystko, co w mojej mocy, nic nie pomogło. Musiałam z wielkim bólem usunąć save'a. :c - Czy będzie nowa rodzina? Owszem, będzie. Teraz mam 2 miesiące luzu i grania w simsy, zanim zawita mnie w szerokich ramionach gimnazjum. Pierwszy odcinek pojawi się może w czwartek lub piątek, płytka od podstawki pierw pocztą musi przyjść, bo tak się pakowałam, że nie wzięłam płyty, a pudełko mam. XD No i tyle chyba, co miałam wam do przekazania. Życzę wam ciepłych, miłych i wiadomo, bezpiecznych wakacji.
|
|
|
#184 |
|
|
Jak miło, że wrócisz.
Oby do piątku i też życzę miłych wakacji.
|
|
|
|
#185 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Rozwaliłaś mnie tym
![]() Szkoda Dzikusów, ale cóż można poradzić... Dużo weny ci życzę, czekam na Twoją nową rodzinę
|
|
|
|
#186 |
|
Reputacja: 14
|
Dzikusieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zniknęły...... trzeba, trzeba płakać.
![]() Życzę weny.........
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
|
Nie no ja się buntuję jak już dochodzę do samego końca okazuje się, że to koniec
Hm dziś jest czwartek słońce, czyli liczę na cud, że dziś coś naskrobiesz bo wychodzi ci to bardzo dobrze. Przyjemnie i lekko to się czyta, tak trzymaj!
|
|
|
#188 |
|
|
Chciałabym przeprosić za brak jakiegokolwiek śladu w tym wątku. Płyta się nie znalazła, ale uratowała mnie przyjaciółka, która wypożyczy mi podstawę i będę mogła sobie już simsować na laptopie ^^ Postaram się coś tam dodać z komputera, bo póki co, jest niewyniesiony. Tak więc w sobotę 31.08 pojawi się może nowa rodzinka, nie, że powtórka Julki. Noł noł noł noł. Herba ma za niedługo NZTŚ dostać i będzie gites. :3 Ale dziś dam coś może, nawet nudnego. Pozdrawiam, i miłego dnia. < 3
|
|
|
#189 |
|
Reputacja: 14
|
Zielona Herbatko.... Wreszcie!
![]() Wreszcie odcinek, ale czemu ma być nudny..........? Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 30.08.2013 - 09:23 |
|
|