|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Ilona : 18.09.2013 - 18:21 |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Acha... No to mam dylemat. Jest to całe uzupełnianie zestawów, więc najwyżej z czasem dokupię też sklep. EDIT Hey! Mam to miasto, Północna Grota (Midnight Hollow). Powiedziałabym, ze jest super i ma naprawdę ładnie zrobione obiekty, ¶liczne domki i wszystko z dbało¶ci± o każdy szczegół... ale jest tam o wiele za ciemno... Serio, zdjęcia poniżej pstrykałam o godz 14... A tam prawie nic nie widać. Ciemno i ponuro. Taki był plan, OK, ale trochę przesadzili z t± ciemno¶ci±. Ja gram tak± lask± co jest artystk± i mieszka na uboczu, ma ¶liczny domek, ale go trudno dostrzec w całej okazało¶ci przez brak o¶wietlenia. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 27.09.2013 - 12:39 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
anie_1981 kupiła¶ zwykł± czy złot± edycje,ja skusiłam się na złot±,bo jest akurat promocja i powiem,ze z tym sklepem to przesada, działka 64x64,jest ładnie zrobiony,ale stanowczo za duży. Jeżeli chodzi o okolice,to naprawdę jest ponura,nie radze edytować miasta w nocy,bo nic nie znajdziecie,nawet parcele jest trudno ustawić,ale klimacik jest zar±bisty
![]() tylko dodam,ze do tej okolicy super pasuje dodatek Nie z tego ¶wiata Ostatnio edytowane przez Ilona : 27.09.2013 - 16:24 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
| Narzędzia w±tku | |
| Wygl±d | |
|
|