![]() |
#41 |
Reputacja: 39
|
![]()
Ogólnie rzecz biorąc, to Domi jest bardzo fajna. Taka z klasą. Tylko ma trochę kulfoniasty nosek, a na drugim zdjęciu górna warga wygląda jakby była grubsza od dolnej. Poza tym cudna
![]()
![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Baardzo podobają mi się usta i oczy! Cudne.
Nos rzeczywiscie wyszedł nieco niefortunnie, ale generalnie całość prezentuje się bardzo ładnie. ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Bardzo mi się podobają usta i kształt głowy.
Oczy zrobiłbym zdecydowanie ciemniejsze, bo na niektórych zdjęciach wygląda jakby nie miała źrenic. ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
No i wreszcie widzę ją całą!
![]() Ma cudne usta i kształt twarzy. Chyba jedyne, co mi przeszkadza, to słaby skin, który w ogóle nie zacienia nozdrzy. I nos mógłby być ciut wyżej. Poza tym piękna. |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Dominika piękna. Usta świetne. 10/10 No już nie wiem co innego napisać.
![]() ps. Od zawsze miałeś ten avatar?
#46 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dziękuje wszystkim za komentarze :-) Ten cień od nozdrzy może się nie pojawiać przez oświetlenie, tak mi się wydaję, choć skin też był słaby, moim zdaniem, usunąłem wszystkie i pobrałem inne (aktualnie mam ich z 6/7, ale myślę, że mi wystarczą na długo
![]() @Alexandra - avek mam od niedawna, bodajże z tydzień, ale samo zdjęcie było robione jeszcze w sierpniu o ile dobrze pamiętam ![]() A tymczasem chciałbym walnąć taką małą zapowiedź Klaudyny(Boziu, to imię jest przepiękne!). Będę używał teraz większego formatu, bo tamten był o wiele za mały.. Jak mi się uda to do końca weekendu wrzucę resztę zdjęć :-) http://www.bankfotek.pl/image/1584394.jpeg Do tej stylówy chciałem kolczyki. Jednak ze wszystkich 4 ściągniętych żaden nie zadziałał.. Nie mam pojęcia dlaczego :/ PS: U-W-I-E-L-B-I-A-M te brwi! ![]() ![]() @Kędziorek: Za szerokie zdjęcie Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 04.10.2013 - 18:28 |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Simka bardzo ciekawa, tylko ma strasznie długa szyję
![]() Swietny skin, można wiedzieć skąd? ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Świetne usta, simka ciekawa. Ładną bym jej nie nazwała, ale bardzo ciekawa uroda.
![]() ![]()
#50 |
Reputacja: 11
|
![]()
Preferuję 'brzydotki' od naturalnych piękności, więc raczej high-beauty nie jest(i nie chcę, żeby tak ją nazywano)
![]() Co do Skina - Jak wspomniałem, mam ich tylko kilka, ale wydaję mi się, że jest to Face skin v6 non_default zrobiony przez Tife. Ewentualnie Skintone V7, tez przez Tife :-) Dziś postaram się wrzucić resztę zdjęć :-) EDIT: Przepraszam za double-posta no ale chcę się pochwalić resztą zdjęć z Klaudyną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps: Ubóstwiam 3 i ostatnie zdjęcie ![]() @Kędziorek: za wysokie zdjęcia Ostatnio edytowane przez Love : 04.10.2013 - 20:15 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|