|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 19
|
Szczerze? Nie widze roznicy pomiedzy tym, ze ktos napisze "odeszlam z moderki z wlasnej woli" a wstawieniem screena o takiej samej tresci. Zmienia sie jedynie forma. Idac tym tropem, mozna powiedziec, ze Ilona tez zlamala regulamin bo powiedziala, ze ona sama zrezygnowala z funkcji super moda(bo to tez bylo wyciagniete z wazych tajnych komnat, czy sie myle?).
Pozostaje jednak sprawa kompletowania screenow z waszego dzialu. Trudo jest powiedziec czy rudzia notorycznie sobie cos "pstrykala", czy moze to byl jeden jedyny raz (chyba, ze wam powiedziala). Pozostaje jeszcze sprawa zaufania, o ktorym sie tutaj teraz mowi nad wyraz czesto ![]() Ja mam nadzieje, ze przemyslicie swoja decyzje raz jeszcze, bo ban w tym przypadku byl moim zdaniem niepotrzebny. Chociaz nie wiem, czy Ruda po czyms takim bedzie chciala tutaj w ogole wrocic. Na koniec jedynie dodam, ze smutno mi bedzie bez ciebie Rudzinko i bede tesknic </3
Ostatnio edytowane przez Malfurion : 06.10.2013 - 11:38 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Don "prawie",to nie to samo
![]() a jeżeli chodzi o jej wkład na forum, własnie dlatego została wybrana na moda i nawet sama na nią glosowałam,ale jak już sami kilkakrotnie wspominaliście,takie stanowisko do czegoś zobowiązuje,a ten screen,to nie jest jej pierwsze przewinienie,ale tak to bywa,jak się najpierw mówi-działa,a nie myśli,nie zapominajcie,ze na screenie jest również post Björk, której ma prawo to przeszkadzać. Przecież wystarczyło napisać,"nie zapominajcie o tym,ze sama odeszłam", zresztą nikt temu nie zaprzeczał.W temacie o trollach udowodniła,ze ma jaja,ups przepraszam,my kobiety mamy jajniki,no wiec jajniki,,gdzie napisała,ze sama nim jest i dobrze jej z tym.Ale niestety,jej wyskok ze screenem ja pogrążył,jak już wspomniałam,a nie był to pierwszy tego typu. Jeżeli chodzi o to,czy posiada więcej informacji poufnych i czy je wykorzysta,to już zależy od jej charakteru. Chciałabym Wam tylko powiedzieć,ze jako mod miała dostęp do Waszych danych:email,adresy IP....i dlatego proszę o uszanowanie decyzji Björk,nie musicie się z nią zgadzać,ale jest nieodwołalna |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|