![]() |
#142 |
Reputacja: 11
|
![]()
San Francisco.
Nieśmiertelne miasto. Wracając ze spotkania u koleżanki, teraz postanowiłam wejśc do jakiegoś pubu. Zamówiłam drinka i zaczęłam przysłuchiwać się ludziom. Wszędzie gadali o mafii. To naprawdę robiło się coraz dziwniejsze...
![]() |
#143 |
Reputacja: 23
|
![]()
- No znaleźć mafię - przewróciłam oczami. - Możesz być przydatna. Co ty na to?
<redmoon, nigdzie nie odeszłam-,-> |
![]() |
![]() |
#144 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na Florydzie? Spokojnie. Nic specjalnego. Nigdy nie zapomnę tych plaż, w końcu.. Jako dziecko traktowałam je jak plac zabaw. Jednak gdy zaczęłam pracę nad pierwszą książką...- Ups! Mogłam sobie darować. Na policzki znów wypełznął mi rumieniec. Zamilkłam.
|
![]() |
![]() |
#145 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
- Oooo, piszesz książkę! Wow! O czym? - zaciekawiłam się.
#146 |
|
![]()
Naprawione !
-Noestety muszę już iść. Wydajesz się fajną osobą, zostawiam ci mojego maila.-powiedziałem do anizali i uciekłem do domu Ostatnio edytowane przez redmoon : 10.10.2013 - 19:24 |
![]() |
![]() |
#147 |
Reputacja: 25
|
![]()
- Dzięki, jestem ci winny przysługę. Zapisz sobie mój numer. - powiedziałem i podałem znajomemu wizytówkę. - Ja muszę już lecieć. Trzymaj się! I napisz, gdyby przyszła Cherrie.
Po wyjściu z kawiarni wybrałem się do banku po pieniądze. Stojąc w kolejce do okienka usłyszałem krzyk jakiegoś mężczyzny. - To napad! Wszyscy na ziemię albo rozsmaruję wasze mózgi na ścianie! - wrzeszczał facet, a kilku jego kolegów podbiegło do kasjerów. Byłem przerażony. Czy jest tu ktokolwiek znajomy?! Kiedy pojawi się policja?! Czy to Mafia?! Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 10.10.2013 - 19:24 |
![]() |
![]() |
#148 |
|
![]()
- Hmm. Może i mogę. - analizowała ją wzrokiem - Masz jakieś wskazówki? Gdzie zacząć szukać itp?
![]() |
#149 |
Reputacja: 14
|
![]()
- Cześć.- odpowiedziałem.
Przysłuchiwałem się rozmowie mafiozów, Ale nagle przestałem ich słuchać. Przecież to byli zwykli ludzie gadający w parku, to ja jestem z deka przewrażliwiony na punkcie mafii... |
![]() |
![]() |
#150 |
|
![]()
Znaczy... To ja jestem Cheyenne Crawford. Napisałam ''Hard rock die", ''Mój motyw'', ''Wyrok''...- źle się czułam, mówiąc o tym. Czułam się, jakbym... Jakbym się przechwalała.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|