Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Forumowa Mafia

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.10.2013, 21:16   #1
Yuki

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia II

- Bill, zostawiam bar na twojej głowie, nie mogę już dłużej słuchać tych bredni o mafii.
Poklepałam wspólnika po plecach i zgrabnie przeskoczyłam przez blat. Ukradkiem pochwyciłam małą butelkę wódki i wsadziłam ją do kieszeni luźnych spodni. Nałożyłam kurtkę i wyszłam na zewnątrz, zaczerpując świeżego powietrza, które zaraz przesycone zostało wonią dymu papierosowego. Zaciągnęłam się i wypuściłam gęsty dym z płuc.
Lubiłam wieczorne spacery po San Francisco. Pinie pachniały zupełnie inaczej za dnia niż podczas nocy, miały mocniejszy aromat, wyczuwalny nawet przez dym. Podniosłam głowę i spojrzałam w gwiazdy.
Coś się stało, stwierdziłam. Niebo nie jest spokojne, gwiazdy migocą chaotycznie, jakby czegoś się bały. Znów się zaciągnęłam.
Obok mnie przemknęła karetka, a za nią radiowóz, było to potwierdzenie moich rozmyślań. Wyrzuciłam niedopałek i mijając Golden Gate Park weszłam do Richmond District.

Yuki jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.10.2013, 21:20   #2
Juhas

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia II

Cheyenn krzyknęła na mój widok, nie powiem, to było bardzo miłe. Odwzajemniłem jej zadowolenie subtelnym uśmiechem.

Zauważyłem że sprawy interwencyjne dobiegają końca, postanowiłem powoli wracać do domu. Pożegnałem współrozmówców i wyszedłem z banku.

Tej nocy było pięknie i spokojnie, chociaż gwiazdy migotały strasznie energicznie. Ta senna ciemność zupełnie kontrastowała z wydarzeniem jakie dopiero co zaszło.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania