![]() |
#372 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też jestem za Bjork. Moja lista to : Bjork, PP(tu nie mam pewności) i Morgana(niby się udziela, ale nie - trochę dziwne).
Ostatnio edytowane przez redmoon : 11.10.2013 - 12:13 |
![]() |
![]() |
#373 |
Reputacja: 14
|
![]()
w pierwszej edycji nie było informacji że zabili swoją, tylko że zostalo tyle i tyle mafiosów, mniej niż przedtem
![]() Libby już w pierwzzej edycji mówiła, że role są przyporzadkowywane losowo, więc ja bym nie kierował siebie tym, że ktoś ma jakąś funkcję xD Ale kto wie, trzeba uważne się przyglądać ![]() Pink wydaje mi się najbardziej podejrzany. co do apo nie mam zdania, na razie jedyny argument to taki, że nic nie pisze. Ale poprzednio też niezbyt często zabierała głos, a była niewinna. Nie chcę nikogo oceniać po tym, czego nie robi ![]() EDIT: ach, jeszcze Bjork, która jest święcie przekonana że mafia porozumiewa się przez PM i każe nam śledzić listę userów... Powoli zaczynam sie przekonywać, że podsuwa nam te pomysły specjalnie żeby odwrócić uwagę. Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 11.10.2013 - 12:15 |
![]() |
![]() |
#374 |
Reputacja: 23
|
![]()
co do bjorkowej to ja tez nie udzielałam się wczoraj za bardzo, bo nie ogarniałam tego burdelu, tutaj kawa, tam jakiś napad, więc rozumiem czemu wygnała swoją wróżkę. LD
|
![]() |
![]() |
#375 |
Reputacja: 21
|
![]()
No w sumie... Jeśli taki jest ich plan to to nam pozwoli ocenić czy ktoś został mafiozem po raz drugi, jeśli nie zostanie zabity.
Tylko jak teraz o tym powiedzieliśmy to pewnie zmienią taktykę. |
![]() |
![]() |
#377 |
|
![]()
Ja nie jestem pewny, ale w ostateczności mogę się zgodzić.
|
![]() |
![]() |
#378 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja myślę, że Pink może być dobrym tropem, ale też coraz bardziej zastanawiam się nad Bjork. Jeśli Libby faktycznie nie robiła prawdziwego losowania, to mogła specjalnie zrobić morderczynię z takiej miłej osoby
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Reputacja: 21
|
![]()
Ja jestem za.
Od czegoś trzeba zacząć w każdym razie ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
|
![]()
@MPS - zgadzam się, ale więcej osób podejrzewa PP i to chyba od niego powinniśmy zacząć.
E : poprawiłem XD. Przepraszam, Qwert ![]() Ostatnio edytowane przez redmoon : 11.10.2013 - 12:32 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|