![]() |
#1001 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ja poza Charionette, na którą oddałam głos, typuję:
1. Bjork, ale u niej to jest dziiiiwna sprawa. Nie mam zamiaru oddawać na nią głosu, dopóki nie będzie wobec niej jakiegoś porządnego uzasadnienia. 2. Fallen/Flo - obie wydają mi się baaardzo podejrzane, ale może być taka sytuacja, jak z Chrionette i MPS w poprzedniej edycji - jedno oszukuje drugie ![]() 3. Gingers - mało się udziela, dużo obserwuje, ale też nie jest to jakiś silny argument przeciwko niemu. 4. Don - baardzo chce przekonać innych do swoich racji, i bardzo boi się mafii, jakby wiedział co miała zrobić ![]() I na razie to tyle. Wobec nikogo nie mam żadnych silnych argumentów, więc nie będę namawiać "głosujcie na X", bo sama nie jestem co do nich pewna. Za to interesująca jest propozycja Ciastka w mafii... Jako jedyny na początku, gdy byłą fabuła, miał broń, "uratował" Pinkiego z napadu w banku, ale sam wątek policjanta jest dla mnie dziwny. Poza tym, cały czas podaje jakieś dziwne argumenty do swoich podejrzeń, a teraz nawet kieruje je na siebie... dziwne. Nie no, ja chyba poczekam na rozwój wydarzeń, i potem się zdecyduję, bo na razie to są strzał na chybił trafił.
![]() |
#1002 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Ciastek - Nie, nie jestem pewny. To tylko moje przemyślenia.
|
![]() |
![]() |
#1003 |
Reputacja: 12
|
![]()
#1004 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ladron, pisałem już, że na pewno NIE jestem w mafii. Możesz mi wierzyć :c
#1005 |
Reputacja: 14
|
![]()
Przemyślenia. Ale ty nie napisałeś tego w formie przemyśleń tylko napisałeś, że ja wam każę napisać moich współmafiozów.- wiesz myślę, że coś takiego to nie przemyślenia tylko oskarżenia
|
![]() |
![]() |
#1006 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
SPC- takimi postami tylko upewniasz nas w przekonaniu, że jesteś mafii, bo trochę za bardzo się wypierasz, jakby ci coś zagrażało...
#1007 |
|
![]()
@SPC - Jak sobie uważasz. Ja nie jestem pewny, że jesteś mafiozem. Tylko zwracam uwagę innych graczy na to, że to może być podstęp mafii.
|
![]() |
![]() |
#1008 |
|
![]()
moim zdaniem sam sobie strzelił w kolano tym postem i kilkoma innymi. zobaczymy, jak to bedzie. w sumie to watpie, zeby mafia chciala teraz sprzatnac ciastka, skoro budzi w nas jakies watpilowsci i pisze takie posty. dobrze ich bedzie kryl.
![]()
#1009 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja nie wiem kto jest w mafii i kto w niej nie jest. Nie wszyscy, którzy są za fabułą są mafiozami. Po prostu fajnie byłoby pograć sobie w wirtualnym świecie i w nim na przykład podyskutować o mafii i prowadzić własną kryminalną historię
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
|
![]()
Panie Ciastku najprawdopodobniej jutro zagłosuję na Ciebie. O ile ty i twoja mafia mnie nie zabijecie do jutra za me śmiałe przemyślenie.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|