Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Konkursy - Archiwum

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.10.2013, 19:55   #1
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Ogłoszenie wyników - TS 2

Liv, Twoja praca jest, jak dla mnie, po prostu bezkonkurencyjna i na nią właśnie oddałam swój głos. Nie masz pojęcia dziewczyno, jak ja kocham Twój styl Jest taki lekki, estetyczny, delikatny, po prostu zachwycający. Nie ma zbędnych pierdół, zapychaczy przestrzeni, a jednocześnie nie odczuwa się nigdzie pustki. Jest jasno i przejrzyście. Wszystko tu ma swoje miejsce, bezbłędnie pasuje do całości. Gdy oglądam Twoje zdjęcia, to wciąż chodzi mi po głowie określenie "czysto". Tak, jest czysto i przyjemnie i osobiście moim marzeniem jest mieszkać w takim właśnie domu.
Moim zdaniem - w pełni zasłużona wygrana. GRATULUJĘ!

Qwerty, Twoja praca również zachwyca, jest rewelacyjna. Pomysł na notatki na ścianie świetny, a granatowa sypialnia po prostu zmiata, wyszła genialnie Mimo wszystko przegrała tutaj zbyt duża liczba zbędnych dodatków z netu. Nie wiem, jakoś tak trochę za dużo ich zarejestrowałam. Osobiście jestem wielką fanką "stylu Curio", czyli domów zawalonych duperelami, ale akurat w tym wypadku są one całkowicie zbędne, bo w połączeniu z oryginalnymi ścianami wprowadzają lekki chaos. No, ale tak, czy siak, jest super!
Gratuluję świetnej pracy i wysokiego drugiego miejsca.

Pozostałym uczestnikom również gratuluję świetnych prac. Poziom był naprawdę wysoki!

Ej, ludzie, ludzie, przez Was znów zachciało mi się odpalić swoją grę
Malin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania