![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na początek chcę się ze wszystkimi przywitać, albowiem jest to mój pierwszy post na forum.
![]() Maskarada ogromnie mi się podoba. Te wspaniałe opisy strojów tak różnych od tego co obecnie kupujemy w dyskontach. Oczywiście mam na myśli tych którzy nie mają pieniędzy a ja się do nich niestety zaliczam. ![]() A te luksusowe wnętrza, tak odbiegające od mieszkań w wielkiej płycie! Bardzo trudne było dla mnie czytanie opisów cudownych potraw jedzonych przez bohaterki ponieważ jestem obecnie na diecie odchudzającej i powodowały one u mnie napady wilczego głodu. Mam tylko jedno zastrzeżenie: dlaczego nie ma tam żadnych romansów? Ten lekarz okrętowy, taki pełen seksu ze swoimi olbrzymimi wąsiskami, a i chociażby ten stary kelner..... Dwie samotne, młode i piękne kobiety na morzu.... A wszyscy wiemy jak to jest na statkach. Przydałoby się trochę pikanterii! Teraz komentuję tylko pierwszy odcinek ale jak przeczytam następne to znów się odezwę. Ostatnio edytowane przez Drewno : 17.10.2013 - 21:31 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|