![]() |
#121 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki za komentarze. Bardzo mi miło, że sim spotkał się z takim przyjęciem.
![]() Tym razem coś takiego. Inspirowałam się modelką z artykułu o tatuażach, stąd osobne ich ujęcia. Orla Olofsson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
|
![]()
Jednym słowem- śliczna.
![]() ![]()
![]() |
#123 |
|
![]()
Czy ja dobrze widzę, że ona ma czarne włosy na rękach..? To dla mnie stanowczo na OGROMNY minus.
Znam tego skina i stwierdziłam, że nie będę go używać bo na simkach wyglądał zbyt męsko - okolice brzucha i podbrzusze wyglądają jakby były "po męsku" zarośnięte jak się bliżej przyjrzeć. A szkoda, bo generalnie tekstura dość realistyczna. Podoba mi się za to jej figura, fryzura i strój. Co do samej twarzy, cóż, średnio. Widziałam tu ładniejsze simy. Jej oczy jednak są niestety fatalne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
|
![]()
Cóż, simka bardzo w Twoim stylu
![]() Skin mi jakoś trochę dziwnie wygląda na dekolcie, ale nie wiem, może mi się wydaje ![]() @up brunetki często mają ciemne, widoczne włosy na rękach, nie rozumiem ogromnego minusa z tego powodu ![]() edit: Do małych oczu u Twoich simów już przywykłam, ale ona nie ma rzęs i to chyba to właśnie odbiera dużo uroku jej twarzy. Szczególnie jest to widoczne przy tych czarnych włosach.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 19.10.2013 - 10:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Reputacja: 39
|
![]()
Robisz bardzo realistyczne simy (pomijając nienaturalnie małe oczka u tych pierwszych). Za to wielki szacun i ukłony.
Ostatnia simka mi się podoba, i to bardzo. Jak zwykle, realistyczna i oryginalna. Jedyne, co mi tu nie pasuje, to górne powieki. Nie mam nic przeciwko opadającym powiekom, ale tu to wygląda, jakby nie miała górnej linii rzęs. No właśnie, rzęsy. Trochę wadzi ich kompletny brak. To jakoś można przeżyć, ale przydałyby się jakiekolwiek. Najbardziej podobają mi się jej usta. Ma ładną szminkę, nawet jeśli nie zaznacza kącików. I ma moje ulubione piegi ![]()
![]() |
#127 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bardzo dawno mnie u Ciebie nie było... Dziś zaglądam i padam. Naprawdę.
Letown, to po prostu niesamowite, ile Ty potrafisz wyciągnąć z tych okropnych trójkowych postaci. Ostatnia simka jest po prostu BOSKA, wygląda, jak żywa! ![]() ![]() Moja ocena za tę postać nie mieści się w żadnej skali. Tworzysz niesamowicie realistyczne, cudowne simy. Każdy z nich jest niepowtarzalny, niebanalny, interesujący, ale moim zdaniem ostatnia postać pobiła wszystkie poprzednie na głowę. Zdecydowanie najlepsza ze wszystkich, mój faworyt! Cudo! ![]() edit: proszęniechktośprzekonwertujetęfryzurędoTS2! *.* |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
|
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że z natury mam dość jasne włosy, bo gdybym miała jeszcze z rąk usuwać kłaki to bym się deską zabiła ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Jedyne co mi się nie podoba to górna część oczu, bo do samego kształtu nic nie mam. Podoba mi się, że przy tym połączeniu czerni i bieli, jedynym mocnym akcentem są bardzo ciekawego koloru usta.
Moja ocena to 8/10, przez te oczy. Mogę wiedzieć skąd są te brwi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|