Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Simy [TS3]

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.10.2013, 00:45   #121
Letown

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Requiem for a Sim - Letown

Dzięki za komentarze. Bardzo mi miło, że sim spotkał się z takim przyjęciem.

Tym razem coś takiego. Inspirowałam się modelką z artykułu o tatuażach, stąd osobne ich ujęcia.

Orla Olofsson

Dziękuję.

D E V O N
Letown jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.10.2013, 08:20   #122
Zielona Herbata

Jednym słowem- śliczna. Uwielbiam jej tatuaże na palcach *_* Czekam na więcej, wiem, że krótko, ale nie wiem co powiedzieć

Zapraszam na mojego bloga: Herbal Sims
Zielona Herbata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.10.2013, 09:41   #123
Kestrel

Czy ja dobrze widzę, że ona ma czarne włosy na rękach..? To dla mnie stanowczo na OGROMNY minus.
Znam tego skina i stwierdziłam, że nie będę go używać bo na simkach wyglądał zbyt męsko - okolice brzucha i podbrzusze wyglądają jakby były "po męsku" zarośnięte jak się bliżej przyjrzeć. A szkoda, bo generalnie tekstura dość realistyczna.
Podoba mi się za to jej figura, fryzura i strój. Co do samej twarzy, cóż, średnio. Widziałam tu ładniejsze simy. Jej oczy jednak są niestety fatalne
Kestrel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.10.2013, 10:18   #124
Agor-ia

Cóż, simka bardzo w Twoim stylu
Skin mi jakoś trochę dziwnie wygląda na dekolcie, ale nie wiem, może mi się wydaje

@up brunetki często mają ciemne, widoczne włosy na rękach, nie rozumiem ogromnego minusa z tego powodu

edit: Do małych oczu u Twoich simów już przywykłam, ale ona nie ma rzęs i to chyba to właśnie odbiera dużo uroku jej twarzy. Szczególnie jest to widoczne przy tych czarnych włosach.

Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!"

"The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde

Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 19.10.2013 - 10:20
Agor-ia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.10.2013, 12:37   #125
KubaBus666

Hej, simka bardzo ładna i realna. Szczególnie podobają mi się tatuaże
stare 19.10.2013, 12:57   #126
Hebe

Reputacja: 39

Robisz bardzo realistyczne simy (pomijając nienaturalnie małe oczka u tych pierwszych). Za to wielki szacun i ukłony.

Ostatnia simka mi się podoba, i to bardzo. Jak zwykle, realistyczna i oryginalna.
Jedyne, co mi tu nie pasuje, to górne powieki. Nie mam nic przeciwko opadającym powiekom, ale tu to wygląda, jakby nie miała górnej linii rzęs. No właśnie, rzęsy. Trochę wadzi ich kompletny brak. To jakoś można przeżyć, ale przydałyby się jakiekolwiek.

Najbardziej podobają mi się jej usta. Ma ładną szminkę, nawet jeśli nie zaznacza kącików. I ma moje ulubione piegi
stare 19.10.2013, 14:37   #127
Malin

Reputacja: 11

Bardzo dawno mnie u Ciebie nie było... Dziś zaglądam i padam. Naprawdę.
Letown, to po prostu niesamowite, ile Ty potrafisz wyciągnąć z tych okropnych trójkowych postaci. Ostatnia simka jest po prostu BOSKA, wygląda, jak żywa! Serio, nie wiem, co mam napisać, jest wspaniała! No, może jedna rzecz średnio mi się podoba - cień (?) do oczu. Nie wiem, jak to wygląda w TS3, ale w "dwójce" to właśnie głównie cienie stwarzają taki efekt opadających powiek (który sama usilnie chcę osiągnąć; niestety, wszystkie te "efekciarskie" cienie ładnie wyglądają na zdjęciach autora, na moich simach już niekoniecznie ;/). Tylko ta jedna rzecz wygląda średnio naturalnie, ale tak naprawdę zwraca się na to uwagę przez ułamek sekundy, bo cała reszta szybko przyćmiewa tę drobnostkę! Usta mistrzowskie, cudne piegi, idealna fryzura i ubiór. Skin jest genialny, podoba mi się zwłaszcza to owłosienie, jest takie inne w porównaniu do tych wszystkich "wydepilowanych", oślizgłych skinów. Przecież nie każda simka chce się golić na łyso!
Moja ocena za tę postać nie mieści się w żadnej skali. Tworzysz niesamowicie realistyczne, cudowne simy. Każdy z nich jest niepowtarzalny, niebanalny, interesujący, ale moim zdaniem ostatnia postać pobiła wszystkie poprzednie na głowę. Zdecydowanie najlepsza ze wszystkich, mój faworyt! Cudo!

edit:
proszęniechktośprzekonwertujetęfryzurędoTS2! *.*
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.10.2013, 14:43   #128
Kestrel

Cytat:
Napisał Agor-ia Zobacz post

@up brunetki często mają ciemne, widoczne włosy na rękach, nie rozumiem ogromnego minusa z tego powodu
Doskonale o tym wiem, ale ludzie już dawno wymyślili coś takiego jak żyletki i depilatory i powinno się ich używać nie tylko na nogach, ale także na rękach jeśli są widoczne jak u faceta Oczywiście to kwestia gustu, ale estetycznie to to na pewno nie wygląda.
Kestrel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.10.2013, 15:40   #129
Agor-ia

Cytat:
Napisał Kestrel Zobacz post
Doskonale o tym wiem, ale ludzie już dawno wymyślili coś takiego jak żyletki i depilatory i powinno się ich używać nie tylko na nogach, ale także na rękach jeśli są widoczne jak u faceta Oczywiście to kwestia gustu, ale estetycznie to to na pewno nie wygląda.
A bo taka moda na wywoskowane lale, nawet bardziej wyraziste brwi się spotykają ze sprzeciwem
Dobrze, że z natury mam dość jasne włosy, bo gdybym miała jeszcze z rąk usuwać kłaki to bym się deską zabiła

Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!"

"The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde
Agor-ia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.10.2013, 16:42   #130
Królewicz Grudkowego Kosmosu

Avatar Królewicz Grudkowego Kosmosu

Bardzo mi się podoba. Jedyne co mi się nie podoba to górna część oczu, bo do samego kształtu nic nie mam. Podoba mi się, że przy tym połączeniu czerni i bieli, jedynym mocnym akcentem są bardzo ciekawego koloru usta.
Moja ocena to 8/10, przez te oczy.
Mogę wiedzieć skąd są te brwi?
Królewicz Grudkowego Kosmosu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania