|  21.10.2013, 19:57 | #2072 | 
| Administrator Zarejestrowany: 07.03.2005 Skąd: Ponyville Płeć: KobietaPostów: 1,772 Reputacja: 33 |  Odp: Forumowa Mafia II 

haha najbardziej mnie rozwaliło, jak niektórzy tutaj twierdzili, ze zabijając was po prostu strzelamy. a tymczasem my mieliśmy takie teorie i musielismy sie nieźle nakombinowac [nawet bardziej niz wy   ] kogo zabić. "nie mozemy zabić A, bo bedzie podejrzenie na jednego z mafii, zabijmy B, wtedy podejrzany sie zrobi X!" echh i nie moge wybaczyc redmoonowi, ze zrobil ta laurke...  dziekuje za grę, mafia niezle się ubawiła   | 
|   | 
|  21.10.2013, 19:57 | #2073 | 
| Supermoderator Zarejestrowany: 15.03.2012 Skąd: Mój pokój. Wiek: 33 Płeć: KobietaPostów: 3,269 Reputacja: 27 |  Odp: Forumowa Mafia II 

Musze powiedzieć, że szczególnie na początku obserwowanie jak się wzajemnie wybijacie było nie lada frajdą, chyba nawet większą niż zabijanie Was w głosowaniu mafii xD A jak próbowaliście odkryć autora laurki, to był dopiero cyrk  Byliście gotowi podejrzewać każdego, ale prawdziwego autora chyba nikt nie wymienił  Chociaż do dziś nie wiem, czemu nie zabiliśmy Fallen po tym jej poście, który podał MPS.. Chyba byliśmy za bardzo tchórzliwą mafią, trochę wstyd  Ale gratuluję Wam wygranej. Widać było znaczącą poprawę w porównaniu do pierwszej edycji. W następnej będzie z pewnością jeszcze lepiej   
				__________________ Mam łopatę. | 
|   | 
|  21.10.2013, 20:00 | #2074 | 
| Zarejestrowany: 01.04.2010 Płeć: KobietaPostów: 2,847 Reputacja: 14 |  Odp: Forumowa Mafia II 

O, Fallen, mam pytanie   W jakiej kolejności nas wykryłaś? xD Bardzo mnie to interesuje  Na początku zabiliśmy motykę, bo uznaliśmy, że to dobry gracz. Potem ja chciałem Yuki, ale wyszło inaczej  Wasze pomysły, że np. zabijamy starych mafiosów, to nieprawda. Po prostu tak się złożyło, że dwie pierwsze zabite osoby były z pierwszej mafii, ale to nie miało nic do rzeczy. Z Yuki to też był czysty przypadek, nie planowaliśmy jej pogrążać  Po prostu ona wytypowała kilka razy tych ludzi, których my zamierzaliśmy już wcześniej zabić  Evera [wybacz xD] nie uważaliśmy za zagrożenie, dlatego ocalał  Pewnie gdyby nie Fallen, dalibysmy sobie radę  Dopóki się nie pojawiła, wszystko szło świetnie :> EDIT: Apo, też mu nie wybaczę </3 | 
|   | 
|  21.10.2013, 20:01 | #2075 | 
| Zarejestrowany: 18.08.2013 Skąd: Gdynia Wiek: 29 Płeć: KobietaPostów: 224 Reputacja: 10 |  Odp: Forumowa Mafia II 

Gratki dla was, szkoda że nie było mnie do końca ale cóż   . Poradziliście sobie i wygraliście. W sumie wygraliśmy wszyscy - mieszkańcy. Poznałam was od innej strony i bardzo się cieszę, że wzięłam w tym udział. Oduczyłam się pisać "xd" żebyście mnie nie daj boże posądzali po akcji z laurką. Było miło ale się skończyło  Czekam na następną edycję  EDIT: Fallen właśnie, a kogo w ogóle sprawdzałaś   
				__________________ 'I haven't been this bored since I believed in Jesus' ~Georgina Sparks | 
|   | 
|  21.10.2013, 20:03 | #2076 | 
| Zarejestrowany: 03.07.2009 Skąd: Ze Szmaragdowego Snu Płeć: MężczyznaPostów: 1,482 Reputacja: 19 |  Odp: Forumowa Mafia II 

I tak o to triumf mieszkancow okazal sie faktem. Teraz mozecie pochowac poleglych miastowych   Brawia dla mafii, mimo ze typowalem celnie, ukrywaliscie sie lepiej niz wasi poprzednicy. No i brawa dla Fallen, jeszcze przed gra sobie powiedzialem, ze gdyby trafila mi sie rola catta, to gralbym podobnie  Tyle ode mnie   
				__________________ | 
|   | 
|  21.10.2013, 20:05 | #2077 | |
| Zarejestrowany: 19.07.2011 Skąd: z Afganistanu Płeć: KobietaPostów: 698 Reputacja: 10 |  Odp: Forumowa Mafia II 

Ok, czyli i tak bym zginęła   . Cytat: 
 | |
|   | 
|  21.10.2013, 20:06 | #2078 | 
| Zarejestrowany: 27.02.2011 Skąd: Mystic Falls Płeć: KobietaPostów: 1,500 Reputacja: 11 |  Odp: Forumowa Mafia II 

redmoon, właśnie dlatego odezwałam się dopiero wtedy, gdy Was odkryłam; napisałam Wasze nicki i gdybyście mnie zabili, podejrzenia spadłyby na Was xDDD Najpierw odkryłam Dianę, potem MPS'a, Apocalypsę, kędziorka i na końcu redmoona  e; sprawdzałam między innymi Alexandrę, Privilege, Bjork i Qwerty'ego, którego udało mi się uratować   
				__________________  | 
|   | 
|  21.10.2013, 20:08 | #2079 | 
| Zarejestrowany: 01.04.2010 Płeć: KobietaPostów: 2,847 Reputacja: 14 |  Odp: Forumowa Mafia II 

Yuki, nie zginęłabyś, bo cały czas ktoś Ci się wpychał w kolejkę na rzeź   No i Red na końcu wytypowany xD Serio tak dobrze się ukrywał?   | 
|   | 
|  21.10.2013, 20:12 | #2080 | 
| Zarejestrowany: 19.07.2011 Skąd: z Afganistanu Płeć: KobietaPostów: 698 Reputacja: 10 |  Odp: Forumowa Mafia II 

Hihi, to mafia okazała się bardziej dobroduszna niż mieszkańcy w moim przypadku   W każdym razie dziękuję wszystkim za grę! | 
|   | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |