|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
prosciej wytlumaczyc juz nie moglam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 39
|
Wybacz, ale wygląda trochę plastikowo. Pobierz inny skin, ten świeci się i simka wygląda jakby oblali ją oliwką. Ma trochę za duże oczy, a soczewki nienaturalne. Nos jest ładny, ale mógłby być większy. Co do ust: dolna warga mogłaby być trochę cieńsza [?]. Owal twarzy nie jest zły, ale gdyby miała trochę dłuższy podbródek byłoby lepiej. Fryzura nie jest najlepsza, może nadaje się dla simów w stylu mangi/anime, ale nie do tych, które mają być realistyczne. Makijaż również do wymiany, podkreśla plastikowość skina. Ubrania ma trochę niedobrane, szczególnie ta bransoletka tu nie pasuje.
Reasumując: popracuj nad naturalnością simów, wtedy będą wychodziły o niebo lepiej
|
|
|
#3 |
|
|
Dobra, ucinam ta dyskusje nowa simka. Osoboscie ja uwielbiam, jedynie czego sama się mogę przyczepić to wlosy, a wlasciwie ich kolor, chciałam żeby był jakiś szalony(jak ona cała), ale mysle, ze ten do niej pasuje
. Co sadzicie?Iza: 1) ![]() 2) ![]() 3)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Reputacja: 48
|
Całkiem podobna do poprzedniej. No i robisz postępy co do oczu, bo mają wreszcie normalny rozmiar!
![]() Przyczepiłabym się jedynie o ten ogólny chaos w niej, ale jeśli taki był zamysł, to spoko. Włosy genialne! :3Prosiłabym o linka do tego iPoda z słuchawkami, jest super!
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 11
|
Spośród wszystkich prezentowanych Simek najbardziej zapadła mi w pamięć wróżka Ana. Jest przepiękna, tajemnicza i taka magiczna
![]() Jeśli chodzi o Twoją ostatnią Simkę Izę uważam, że udało Ci się osiągnąć zamierzony cel - ona jest szalona Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Wydaje mi się, że powinna mieć jakieś inne buty (kozaczki może?) bo te nie bardzo pasują do stroju. Włosy są świetne. Oczy i makijaż także mi się podobają Pozdrowienia, będę tutaj zaglądać
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Brzydki kolor włosów, zupełnie mi się nie podoba. ;(
Ale generalnie ładna, tylko trochę przeciętna |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
No no, taka trochę punkówa
Powiem ci, że oczy to ma hipnotyzujące, bardzo ładne, a ciemny makijaż z kolorem tej szminki bardzo mi się podoba. Kolor włosów okej, jest szalony, myślę, że osiągnęłaś cel Jednak brwi bym zrobiła czarne, jakoś kolorystycznie mi nie pasują, ale ja mam taki styl na bardziej dwukolor, czarne włosy - czarne brwi, zielona bluzka - to i zielone buty itp. Ale to nie jest aż taka tragedia. Strój nie w moim guście, ale jej pasuje. Ogólnie bardzo fajna I podoba mi się ten oto iPod, świetny pomysł
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Piękne oczy.
Ogólnie simka ma bardzo ładną twarz. Może zmodyfikowałabym lekko nos.Kolor włosów jest genialny, pasuje do simki. Ubranie też ładne. Simka jak najbardziej udana.
|
|
|
#9 |
|
|
Śliczna simka. Kolor włosów świetny
. Strój też niczego sobie.
|
|
|
|
#10 |
|
|
Dawo nie wstawialam wiec nowa kreatura
![]() 2 zdjecia bo nie mialam pomyslu na wiecej, chyba, ze ktos by chcial. Karolina: 1) ![]() 2)
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|