|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() poszlam dac jesc jej siostrze wracam a dzieciaka nie ma ![]() ale potem wrocilo i nad jej glowa byl dymek z ufo. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Słuchajcie pojechałam na wakcje nad morze moją simką i poszłam do mojego pokoju moją simką a tam...miała na czerwono wydaleni więc dałam aby się załatwiła więc załatwiła się i potem wydarzyło się coś dziwnego:
![]() ![]() ![]() ![]() po załatwieni się zaczeła sie tak trzymać za swoją pupkę i krzyczała -Ojjjjjjjj...ojjjjjjjjjj ajjjjjjj! a do tego wydalenie miała wciąż na czrwono Czyszby miała miesiączke? ![]() Ostatnio edytowane przez Doris : 23.10.2004 - 09:26 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
mi raz zdarzyło się na wakacjach że mój kot stał się niewidzialny i chodziła sama obroża
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mi się raz tak zdarzyło , dosyć dawno, że moja Simka miała na sobie normalnie ubranie weszla pod prysznic i juz go nie zalozyla.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
fajnie, a mi sie sim we frankiego zmienił przez stól alchemika i jak zniszczył wszystko to uciekł i go przez kilka simowych dni nie było (wiem, było to juz w tym temacie ale ja nie zmyślam) więc widać że to nie jednorazowy błąd w grze. Raz mi simy zniknęły ( dokładniej pół rodzinki-ok 3 osób) i ich długo nie było........ chyba to przez te rzeczy z neta.... tak poza tym to mi sie specjalnie dużo rzeczy dziwnych nie zdarzyło
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ja mialam cos takiego, ze gdy wrocilam z kotkiem z max wszystkimi umiejetnosciami z wystawy, kotek podbiegl do gablotki podskoczyl jakby do niej i postawil chyba z 6 pucharow srebrnych. Daje zdjecie.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|