|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Ja tak odbiegnę od tematu.
Ja na 100% kupię Simsy, jak będzie kilka takich rzeczy: - Wybór wzrostu. Zawsze chciałam tworzyć małych i wysokich Simów ![]() - Lepszy... Powiedzmy że "wpływ" historii :3 Chodzi mi o to że nie będzie wysypu staruchów jak zwykle (;- i będą umierać... Oraz że rodzinny którymi nie gramy, same będą robić więcej niż 2 Simów, raz na całe życie. Mam nadzieje że zrozumieliście xd- CATS (To coś z pędzelkiem. Nie pamiętam jak to się nazywa xd) - Jak ktoś wspominał - jeżeli nie będzie że np. niebieski kolor powoduje depresje, żółty radość. Żółtego nienawidzę, niebieski uwielbiam I co wtedy? ![]() - Cechy... Kocham to ![]() - Nastrojniki. - Tajemnice ![]() - Bella. Skoro w jedynce była dorosła, w dwójce porwana (xd), a w trójce jest dzieckiem, to może w czwórce nagle się odnajduje jako emerytka? Np. zakłada to nowe miasto i tam przybywa Aleksander, lub Kasandra Ew. nastolatka, lub jako zaręczona z Mortim.- Pani Zadecka! - Kościlda 33- Krowo- kwiat - Żeby można było popełnić samobójstwo W takim 100% depresji- Żeby odżywianie wpływało na figurę. - Kariera modelki *.* I np. trzeba by do niej mieć dobrą figurę i ileś tam wzrostu xd - Zamiast kariery sportowca, żeby można było wybrać koszykarza, piłkarza i wgl ![]() - Żeby można było np. dodać 10 pkt. umiejętności na całą rodzinę, przy tworzeniu. I to na razie tyle
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|