Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > Forum i Scena The Sims

Komunikaty

Narzędzia w±tku Wygl±d
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 16.12.2013, 18:12   #11
Mroczny Pan Skromno¶ci

Reputacja: 14
Domy¶lnie Odp: Pro¶by o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

Wiadomo¶ć od Rudzielca. Nie mam pojęcia, w jakim dziale to się powinno znaleĽć, bo na dobr± sprawę nie ma żadnego adekwatnego

Cytat:
Napisał rudzielec
Witam, czy może kto¶ co¶ poradzić na mój problem? Kiedy loguję się na forum, nie mogę wej¶ć w żaden temat ze swojego konta, gdyż cały czas przekierowuje mnie na stronę główn±. Gdy jestem zalogowana, nie mogę nic zrobić oprócz podziwiania głównej, ale kiedy się wyloguję, forum działa normalnie i mogę wej¶ć do każdego tematu. Czy¶ciłam już kompa, próbowałam się zalogować od znajomej, wszędzie to samo. Nie wiem już co mogłoby pomóc, próbowałam wszystkiego, logowania się z innych przegl±darek itp. kiedy loguje się na swoje konto, widzę tylko stronę główn± i nie wejdę do kompletnie żadnego tematu i tak jak pisałam wcze¶niej – problem znika gdy jestem wylogowana, więc wygl±da na to, że co¶ jest nie tak z moim kontem.
Może kto¶ pomóc?

Osobi¶cie uważam za do¶ć... dziwne, że co¶ takiego się dzieje i to akurat z kontem Rudzi. Nie wiem, jak to możliwe, że wszystkim działa a jej nie i to bez względu na to, sk±d się zaloguje
Mroczny Pan Skromno¶ci jest offline   OdpowiedĽ z Cytatem

PAMIĘTAJ! ¬ródłem utrzymania forum s± reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.

Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 go¶ci)

Narzędzia w±tku
Wygl±d

Zasady Postowania