|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Zaktualizowałam grę do najnowszej wersji - bodajże 1.66 i pojawił się problem. Poza tym, że zmieniła mi się rozdzielczość ekranu i ustawienia grafiki, nie mogę wejść w żadną rodzinę. To znaczy w menu wybieram sobie zapis, zaczyna się ładować i tuż przed samym końcem pasek ładowania staje. Ten cały ekran interaktywny działa, punkty się nabijają, ale gra się nie włącza nawet po 20 minutach czekania. Ma ktoś tak jeszcze?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Hej, ja też zaktualizowałam grę do wersji 1.66.2, ale jak na razie to tylko mi się tnie i to ostro. Szukałam czegoś więcej na ten temat, ale też bezskutecznie :/
Dodam jeszcze, że rozmiar ekranu po tej nieszczęsnej aktualizacji musiałam zmienić z: 1680x1050 (16:10) na: 1280x800 (16:10), oczywiście gra zaczęła mniej się ścinać, ale i tak mimo wszystko nie da się tak dalej grać przy dużym monitorze! No co za pech! Niech ktoś napisze jak zmienić tą wersję na poprzednią
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
EDIT: U mnie również pojawił się problem: Zainstalowałam podstawkę, zaktualizowałam ją superpatchem 1.67 i wgrałam wszystkie dodatki. Gdy wchodzę do Launchera wyświetla błąd: "Nastąpił błąd podczas uruchamiania. Zobacz szczegóły w dzienniku". Gdy włączam ikonkę gry i pojawia się Launcher pokazuje mi, że jest dostępna aktualizacja, a w rogu na dole mam: 1.0.631.00107. Aktualizowałam grę jeszcze raz superpatchem i aktualizacją przez Launchera, ale to nie pomaga. No i nie mogę uruchomić gry. Ostatnio edytowane przez Searle : 11.02.2014 - 20:18 |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|