|
|
#3 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() Everlasting. - Everlasting ![]() ![]() ![]() ![]() - i za pozbycie się kropki należy się najwyższa ocena Świetne posunięcie, teraz już możesz robić światową karierę na forum.Ladrón - Laselight ![]() ![]() ![]() ![]() - powrót do korzeni okazał się strzałem w dziesiątkę. Nowy-stary nick nadal zaskakuje i świetnie się prezentuje.Don - Don Lotario ![]() ![]() ![]() ![]() - i do naszej forumowej społeczności zawitał słynny podrywacz. Serdecznie witamy I tak powinno być, simowe nicki na forum o simsach.Narcissa - Skylinn ![]() ![]() ![]() ![]() - uwielbiam ten nick Co prawda google tłumacz proponuje "Sylwetkę na tle nieba", ale i tak go kocham.embrouillé - Lorette ![]() ![]() ![]() ![]() - udany powrót do poprzedniego nicka. Jestem absolutnie na tak. Świetny, po prostu cud, miód i orzeszki.October - Nix ![]() ![]() ![]() ![]() - mniej znaczy więcej. Nowy nick, mimo że trzyliterowy, jest świetny. Poprzedni był pospolity.Unequel - alpherainn ![]() ![]() - bardzo pozytywna i korzystna zmiana. Nowy nick jest zaskakujący i ładnie się prezentujeMinax - M'in Gorad ![]() ![]() - nie jest źle, ale mogło być lepiej. Poprzedni podobał mi się bardziej.mile18 - Mile ![]() ![]() - pozbycie się cyferek i nick z wielkiej litery to dobry ruch. Aż Milej się patrzy.Henry Morgan - Odyn ![]() ![]() - jak wracać to w wielkim stylu Cóż, prawdę mówiąc wolałam poprzedni nick.Thappie - Matangi ![]() - szczerze mówiąc zarówno stary, jak i nowy nick do mnie nie przemawia. Alexandra - Katerina ![]() - mimo mojej sympatii do The Vampire Diaries stwierdzam, że poprzedni nick był znacznie lepszy, chociaż prosty. Czasem w prostocie tkwi siła, wszystko zależy od wyboru nicka.panMaciek - Mika - ech... nowy nick jest troszkę niemęski. Poprzedni zdecydowanie lepszy.~Charionette
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|