Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 27.02.2014, 17:21   #11
Bella555

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Ja ze wszystkich części Simsów najbardziej lubię The Sims 3, pewnie dlatego że jest dużo dodatków i akcesoriów, co bardzo urozmaica grę. Co do zacinania się trójki - u mnie jest ok, gra się raczej nie zacina (tylko w Isla Paradiso trochę się tnie). Dwójka też jest w porządku, wcale się nie zacina Czwórka ma wyjść w listopadzie, prawdopodobnie kupię, może nawet tą edycję kolekcjonerską jak uda mi się ją złapać Ciekawa jestem, jak będzie tam z płynnością gry. Twórcy już zapowiedzieli, że grafika będzie słabsza od trójki, ale bez problemu The Sims 4 powinno działać nawet na słabszych komputerach. Czy będzie to dobre rozwiązanie - zobaczymy Nie zamierzam kupować żadnych dodatków do czwórki, jeśli wyjdą, podstawa wystarczy, bo i tak będę grać głównie w trójkę, a w czwórkę to tak tylko dla 'odmiany' Wg mnie, EA powinno wypuścić coś jeszcze do trójki na Store, mam na myśli jakiś świat. Zapowiedzieli, że nad trójką kończą prace, więc nie wiadomo, czy na Store dostaniemy coś jeszcze do trójki
Bella555 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 187 (0 użytkownik(ów) i 187 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania