|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Do trójki nadal wychodzą obiekty Store, zdaje się że Roaring Heights wyszło już po oficjalnym zakończeniu trójki. Myślę, że jeszcze jakiś czas będą kusić obiektami Store.
Swoją drogą, ciekawe jakie dodatki będą tworzyli do czwórki... Wiadomo na pewno, że będzie pogoda i zwierzaki, zapewne coś o podróżowaniu, ale czy resztę zmałpują z poprzedniczek, czy jakoś zaskoczą, to tego już nie wiadomo. Mnie odstręcza grafika typu flash... A póki co z taką grafiką mi się najbardziej ta gra kojarzy, nie wiem dlaczego... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 25
|
![]()
Mnie dokładnie tak samo, ale po bliższym przyjrzeniu się paru obrazkom mimo "flashowości" wydaje się być naprawdę dobra. Mam jednak nadzieję, że coś z nią zrobią do premiery.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
A ja wciąż nie mogę się do niej przyzwyczaić. Wydaje mi się taka żałosna nawet w porównaniu do TS2. TS2 przynajmniej miało niektóre tekstury stosunkowo realistyczne, np. trawa albo cegły. TS4 z kolei całe jest cukierkowe i praktycznie bez detali. Takie plamy w paintcie. Wow. So graphics. Szczególnie w porównaniu do innych gier z przedziału ostatnich ośmiu lat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 23 (0 użytkownik(ów) i 23 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|