Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Simy [TS2]

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.03.2014, 17:28   #1
Skylinn

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simy by Christa

Lily jest bardzo ładna, aczkolwiek wygląda bardzo poważnie i daje wrażenie wrednej, przynajmniej dla mnie, co raczej nie zmienia faktu, że ma ładne rysy twarzy.
Eva, bardzo naturalna, te spięte włosy dodają jej takiego luzu, według mnie ma troszkę zbyt rozstawione od siebie oczy, ale to szczegół.
Lena ma bardzo ładny nos, kształt twarzy i fryzurę, jednak nie podoba mi się jej makijaż.
Dhalia jest bardzo poważna, ale ładna i kojarzy mi się z postacią z Barbie i 12 tańczących księżniczek
Drina jest idealna, no po prostu idealnie wpada w mój gust. Mroczna, a zarazem piękna, no po prostu coś, co uwielbiam
Matilde jest przeurocza, tzw. simka krajobraz, mogłabym się na nią cały czas patrzeć Nie mam do niej zastrzeżeń, ten typ urody również wpada w moje gusta.
Carla jest ładna, ale z twoich simek podoba mi się najmniej.

Ogólnie twoje simki są bardzo ładne i gdybym chciała się bardziej do którejś przyczepić, to nie miałabym argumentów
Czekam na następną simkę

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania