![]() |
#4 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale powiem Wam, że wygrana w kategorii SimStoryk to totalne zaskoczenie xD Tym bardziej że to OJSG tworzone w TS2, podczas gdy od początku istnienia tej rangi i działów OJSG w ogóle, słuszne pierwszeństwo mieli tutaj gracze "trójkowi". Chciałabym jednak wiedzieć, że wszystkie głosy na "Miasteczko" oddali czytelnicy z prawdziwego zdarzenia, niekoniecznie komentujący, ale czytający. Bo samo to, że "się dzieje" w dziale "OJSG - TS2" i tylko dzięki temu mam tą rangę, dla mnie nie wystarcza i w takim przypadku nie ma się co cieszyć z rangi, bo wychodzi na to, że liczy się, że COŚ robię, a nie jest ważne CO. Rok temu przy Mędrcu też się tak doszukiwałam "drugiego dna", ale, jak to mówią, "każdy medal ma dwie strony" ![]() Niemniej jednak dziękuję za wszystkie oddane na mnie głosy, zarówno zwycięskie, jak i nie ![]() ![]() No i bardzo gratuluję moim faworytom, szczególnie Malin, Szlachcicowi, Kenny'emu, szefowej (zaszalałaś! ![]() ![]() ![]() Ale to dopiero początek świętowania ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|