![]() |
#11 |
Reputacja: 12
|
![]()
Tak więc wracam z nową rodzinką! Cóż więcej pisać... zapraszam do czytania
![]() RODZINA LUTTER #1 A więc zaczęłam grać simką, która mieszkała w Bridgeport i zaczęła karierę jako strażak. Adriana z łatwością zdobywała awanse i doskonale radziła sobie z pożarami.
![]() W wielkim mieście poznała także swoją miłość... ![]() W wolny dzień, wybrała się na Festiwal Lata. I jako osoba kochająca sport, zaczęła aktywnie się bawić. ![]() ![]() Jak gra w piłkę nożną szła jej bardzo dobrze, to niestety na rolkach nie było już tak świetlnie ![]() ![]() Została zaproszona do wzięcia udziału w pożeraniu hot-dogów ![]() Jednak nie skończyło się to dobrze xd ![]() Taak... miałam dość wielkiego miasta i Adrianę razem z jej chłopakiem Christianem, przeniosłam do nieco spokojniejszej okolicy, czyli SV. Od razu pokochali sielankowe popołudnia, wylegiwanie się wśród kwiatów i zabawy w parku. ![]() ![]() Prawie co wieczór przychodzili do kręgielni, gdzie Adriana, za wszelką cenę,próbowała wygrywać z Christianem, lecz z marnym skutkiem. ![]() Zwykle później udawała urażoną, jednak jej chłopak doskonale poprawiał je humor. ![]() Adriana to zapewne wymarzona kobieta dla 3/4 populacji mężczyzn. Nie dość, że kocha ryzyko, to jest wysportowana... ![]() ![]() ...świetnie gotuje... ![]() ... gra w gry. I to nie byle jak ^^ wiele razy pokonała swojego mężczyznę... ![]() ... i uwielbia majsterkować ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Chwalisława : 16.03.2014 - 10:10 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|