|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Mi już w ogóle się Simsy nudzą, w trójkę gram może ze dwa razy w miesiącu po godzinie. Gra ładuje się tak długo i tak się tnie, że zwyczajnie mi się nie chce tyle czekać. Już wolę sobie włączyć Minecrafta czy Tomb Raidera. Jakiś czas temu to po prostu włączałam grę rano, a wyłączałam wieczorem i sobie pół dnia stała na pauzie, zrzucona na pasek zadań w Windowsie. Czwórka mogłaby być ożywczą nowością w świecie Simów, ale ta grafika... sorry ale czwórka wygląda jak gra wyłącznie dla dzieci. Celują w 12-14 lat. Może będzie jak w Minecrafcie, że ludzie będą ściągać z neta całe pakiety tekstur. No a nieoficjalnych obiektów i ubrań to ja sobie w tej grze w ogóle nie wyobrażam. Np. takie dżinsy, ludzie to by wyglądało koszmarnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
|
Cytat:
![]() Ja bym chciała, żeby w czwórce simki w ciąży mogły a nie musiały brać urlop. Powiedzmy, że przymusowy urlop byłby na ten dzień, kiedy ma nastąpić poród. I tak samo z macierzyńskim - simka powinna mieć prawo wyboru, czy chce siedzieć z potomkiem w domu, czy woli od razu wrócić do pracy. Te przymusowe urlopy zawsze mnie irytowały.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Apropos ciąży - ja chciałbym, żeby trwała dłużej. Rozumiem, że wszystkie simowe procesy muszą być przyspieszone, i że ciąża nie może trwać dziewięciu miesięcy, ale tylko trzy dni?... Przynajmniej jakiś... tydzień? dwa tygodnie?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
Za czasów Sims 2 ciąża mnie bardzo irytowała, bo za długa. W trójce po prostu przełączam na inną rodzinę i mogę sobie wrócić do ciężarnej w dniu rozwiązania. No i w trójce na pewno są mody na czas trwania ciąży, chociaż sama z nich nie korzystam. Ale czas ciąży w 2 i 3 nie różnił się za bardzo, więc w czwórce pewnie będzie podobnie.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
To nie jest prawda. Miałem może z pięćdziesiąt plików wszystkich CC a moja trójka była niegrywalna, ładowała się dłużej niz TS2(2tys plików w downloads jeśli mnie pamięć nie myli) i miała pełno bugów. W trójkę da się grać jeśli ma się zainstalowane góra trzy oficjalne dodatki, potem jest już tylko jeden wielki lag.
No i to już nie nasza, fanów wina, że trzeba ściągać pełno dodatków, żeby gra stała się interesująca. W jedynkę gram bez nieoficjalnych dodatków i jestem nią zachwycony, ale nie wyobrażam sobie grę w dwójkę czy trójkę bez CC. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
anie w tym temacie piszesz, że masz tak zamuloną grę, że aż nie chce Ci się grać, a w innym, że jesteś do tego przyzwyczajona i Ci to nie przeszkadza. To jak to w końcu jest z tym Twoim graniem?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|