|
|
#11 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Nie wiem czemu, ale naprawdę nie lubię tej lekarki.. Za wścibska. Nie dziwię się, że Mark za nią nie przepada, skoro na dodatek się do niego dowala. Wścibska i namolna - okropne połączenie.
Szczerze, to nie spodziewałam się, że Mark będzie miał wypadek razem z Anną. No i jak podjechał na wózku... Nic go w tym szpitalu nie pilnują. Powinien leżeć w wyrku, a nie I w ogóle miałam jakoś po cichu nadzieję, że będzie jednak walczył o Susanę, a ten tchórz postanowił udawać wspaniałomyślnego i wrócić do Anny, żeby jej coś wynagrodzić. No dajcie spokój. Co za osioł. Nie zasługuje na Suzie w żadnym wypadku. Nie potrafi walczyć o swoje. Jest wygodnicki i idzie na łatwiznę. Jeśli sądzi, że się bardzo poświęca, bo wrócił do blondi po tym wszystkim to się myli. On po prostu ucieka, zamiast walczyć. Bojąkwa ![]() Tylko współczuć Suzie, że się w kimś takim zakochała. Nie dość, że kłamca to jeszcze nie ma w sobie krzty odwagi, żeby postawić na swoim. Dziewczyna powinna się zakręcić koło szefa.. Choć raczej to on już się koło niej zakręcił i łatwo jej nie wypuści coś mi się wydaje ![]() Dowiedzieliśmy się tu wielu ciekawych rzeczy o Annie, jak na przykład to poronienie. Może przez to właśnie stała się taka trochę szurnięta na punkcie Marka. Straciła dziecko, nie chce teraz stracić jego i zostać zupełnie sama. Co nie zmienia faktu, że i tak za nią nie przepadam. Ciekawe, kiedy się wyda, że to nie Mark pomógł Susanie tamtej nocy. I jak zareaguje dziewczyna jak się dowie, że jakiś obcy facet był u niej w domu. Pobawmy się w dokończ zdanie ![]() Niestety, nie mam dobrych wieści... 1. panna Steele nie żyje. 2. stan pacjentki wciąż jest krytyczny, nie wiemy czy przeżyje. 3. niektóre jej organy wewnętrzne zostały zmiażdżone i pilnie potrzebuje przeszczepu by przeżyć. 4. kręgosłup panny Steele został uszkodzony i już nigdy nie powróci do pełnej sprawności. czekam na ciąg dalszy
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|