![]() |
#1181 |
Reputacja: 10
|
![]()
Siostry Kaliente przyjechały do Pleasantview tuż przed zniknięciem Belli, jeżeli Mortimer jest tu młody to ich jeszcze nie było w mieście. Mąź tej Balbiny chyba był synem tego małżeństwa które było samouczkiem w TS. (Nowakowie) Więc mogliby dać ich z synem.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1182 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
up, Nowakowie nie mieli syna tylko córkę, Balbinę właśnie
![]() Co do zdjęcia przyznaję, że Mortimier i Bella wyszli wspaniale. Czwórka coraz bardziej mi się podoba, a grafika zupełnie mi nie przeszkadza. W sumie to nie przykładałam do tego nigdy wielkiej wagi. Bardziej obchodzą mnie interakcje i nowości ![]()
![]() |
![]() |
#1183 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zaczynam się coraz bardziej przekonywać do tej gry. Nawet w grafice dostrzegam wiele plusów:
- dzieci i nastolatkowie wyglądają ładnie, przyzwoicie. W TS3 nie mogłam zdzierżyć ich zniekształconego wyglądu. - realistyczność, mimika, kształty są bardziej płynne, no i to kształtowanie sylwetki i twarzy w CASie ![]() - ubrania są świetne ![]() Włosy - o ile nigdy nie korzystam z podstawowych uczesań, o tyle mam nadzieję, że kreatorzy w TS4 będą potrafili stworzyć włosy ładniejsze niż te od EA. Martwią mnie łydki, mają trochę nienaturalny kształt. Ciekawi mnie wygląd mebli i ogólnie grafika w domach.
![]() |
#1184 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1185 |
|
![]()
To może one go wepchneły do wechikułu czasu to by miało sens tylko nei wiem jaki by miały motyw. Może to, że wie o ich udziale w porwaniu Belli?
Anyways one są częściowo kosmitkami więc nic z nimi nie wiadomo. Mogą nagle wylądować w statku kosmicznym w przeszłości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Reputacja: 14
|
![]()
Wyczytałam w internecie, że niedługo ma pojawić się filmik, którego bohaterami będą właśnie Ćwirowie. Może dowiemy się o nich czegoś więcej
![]() Ktoś pisał, że Bella ma dziwne łydki, a Ja bardziej zwróciłam uwagę na nieco dziwne stopy, takie jakby zbyt długie. Poza tym oboje są świetni ![]() ![]() Zastanawia mnie jak będzie w czwórce z imionami i nazwiskami. W dwójce wszystkie rodziny miały przetłumaczone nazwiska na język polski, w trójce nie. Osobiście wolałabym tłumaczone. Czas pokaże.
![]() |
#1187 |
|
![]()
A ja wolę oryginalne nazwy, ale będę i tak grał po angielsku więc mi to zwisa czy przetłumaczą.
Byłoby fajnie jakby rodzina Tricou wróciła (w polskiej wersji przetłumaczyli ich z jakiegoś powodu na "Lewus"). Co prawda wszyscy są martwi, ale może by dali ich nagrobki z możliwością wskrzeszenia i jakiegoś żywego krewnego? I jakąś dodatkową historię wokół ich bym chciał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |
|
![]() Cytat:
Mi też 4 zaczyna się coraz bardziej podobać. Ta wersja Belli wygląda na najładniejszą ze wszystkich. Tutaj Bella i Mort pewnie są tuż po ślubie. Swoją drogą, Ćwirowie nigdzie nie mogą miejsca zagrzać, ciągle się przeprowadzają ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
|
![]()
Przyznam, że historie rodzin zawsze mnie ciekawiły. Więc czwórkowe perypetie napewno mnie zaciekawią! Już chce zagrać Ćwirami!
![]() |
#1190 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
W zasadzie stosunkowo niedawno zaczęłam śledzić newsy na temat TS4 i muszę przyznać, zwłaszcza po ostatnich fotach ze Star Wars i Ćwirów, że ta wersja gry zaczyna mnie coraz bardziej do siebie przekonywać. Ciekawa jestem, jak będzie wyglądała rozgrywka.
TS3 nigdy mnie do siebie nie przekonało. Mam nadzieję, że z czwórką będzie inaczej. Zawsze ciekawiły mnie historie rodzin Maxisa, więc cieszę się, że Ćwirowie powrócą i w tej odsłonie gry ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|