Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 03.06.2014, 07:42   #11
simka334player

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

arwena, myślę podobnie. Chociaż TS4 musi być podobne do poprzedniczek bo inaczej nie będzie to simowa gra. Dużo sie mówi na forach o powrocie do korzeni czyli TS4 będzie dziedziczyło cechy przodków.
Mnie też podoba sie kolorowa grafika, podoba sie wygląd simów, moim zdaniem Bella jest prześliczna a i Mortimerowi niewiele brakuje., podoba mi sie styl budowania. I to że sprzęty nie wyglądają na stare tak jak to było w trójce gdzie pościel w łóżkach wyglądała na brudną. Przynajmniej tak mi sie wydaje po tych kilku ujęciach z nowej gry. A nowy CAS jest rewelacyjny.
I jestem pewna, moge sie nawet założyć, że osoby które teraz kręcą nosem będą grały w tę grę z przyjemnością.
kavoweciastko, czy ty sie "tłumaczysz" z tego że korzystałaś ze Store? Bo nie zrozumiałam... jeśli tak to po co? masz prawo kupować nawet całą zawartość Store jeśli taka twoja wola. Bo odnoszę wrażenie że potępiamy tu na forum to że EA zarabia na simsach. Tak , wiem że "naprawdę" chodzi o to ( teoretycznie) że sprzedaje wg nas produkt małej jakości. Zabugowane TS3, zbiera pieniądze za dodatki etc.Ale jakoś dużo z nas kupowało te dodatki i grało " namiętnie" w TS3.
Simsy to produkt jak każdy inny. Czyz nie? Czemu sie temu dziwić?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania