![]() |
#11 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Ja mam bardzo mieszane uczucia jeśli chodzi o TS4. Również nienawidzę tej bajkowej grafiki i tekstur, których moim zdaniem, właściwie nie ma (akurat tutaj TS3 postawiło poprzeczkę dosyć wysoko). Rośliny mnie dobijają, włosy też. Szkoda że ta seria coraz bardziej odchodzi od realizmu i uderza w coraz młodszą grupę wiekową, piąta odsłona pewnie będzie dla czterolatków. Ale z drugiej strony jeżeli gra nie będzie się zacinała i rozgrywka będzie fajna to będę grał, z nadzieją że mody rozwiążą wszystkie rzeczy które mi się nie podobają (zwłaszcza te paskudne szyby).
Chyba trochę będzie mi brakowało create a style, ale z drugiej strony to duże ułatwienie, w TS3 zrobienie ładnego domu do gry zajmowało mi mnóstwo czasu przez te tekstury, czekanie aż się wszystko wczyta 20 razy i jeszcze wybór koloru. Więc z oceną wstrzymam się do premiery, póki co naprawdę nie wiem czy gra bardziej mi się podoba, czy bardziej nie podoba. Teraz ważne jest żeby gra chodziła płynnie i była bez błędów (tak, jeszcze łudzę się że to możliwe) ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|