|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Amy wygląda okropnie w tym różowym cieniu do powiek, jak by miała zapalenie spojówek. I ma przerażające tipsy
Jest w tekście kilka błędów i mnóstwo trzykropków Może to i dobrze, że się ze sobą nie przespali, ale żeby tak odrazu nową pracownicę No cóż, mimo wszystko nadal go lubię. Brad jest dla mnie skończony. Fajnie, że zaczyna nowe życie, a co ono jej przyniesie no nie wiem.. Ja bym chciała żeby w końcu wylądowała w łóżku z Kevinem ale nie oczekuję jakiegoś stałego związku, to nie ten typ. No i ciekawa jestem co namiesza nowa pracownica
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
To się porobiło! Kevin mnie wkurzył najpierw oczarowuje Amy, potem spędza noc z Axelle, a następnie znowu przystawia się do Amy, wykorzystując fakt, że jest załamana. Stracił w moich oczach, więc teraz dołączam do teamu Brada hehe
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 11
|
Dzięki za komentarze
![]() Isabell - ojciec Brada, to bez wątpienia czarny charakter. Daisy - No przyznaję, może stylizacja w tym odcinku mi nie wyszła - sama przyznaje Amy chyba raczej nie w głowie teraz stałe związki...chociaż?...FairySoul - się porobiło, owszem a to nie koniec - jestem straszna! i jeszcze pytanie - proszę o opinie, komentarze - sugestie - co zmieniamy w tym OJSG. Moze jest coś coś szczególnie się Wam podoba, albo przeciwnie, szczególnie drażni? Może jakiś nowy wątek? może nowe postacie? - dawajcie info - czekam
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Myśle że Amy przydała by się przeprowadzka do nowego miasta, albo chociaż wakacje
A co do postaci to wiem, że już jest Kevin i Brad, ale chętnie zobaczyłam bym jeszcze jednego faceta ubiegającego się o względy Amy hehe
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|