|
|
|
|
#1 | ||||||||
|
Reputacja: 10
|
Ale miły komentarz, dziękuję!
Cytat:
Myślę, że następne będą Ci się podobać jeszcze bardziej o ile podołam w opisaniu swojego pomysłu![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ona się nie mści, ona eliminuje przeszkodę![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje jeszcze raz za tak fajny komentarz! Komunikat Podjęłam w końcu trudną dla mnie decyzję, o przeniesieniu tego tematu do działu Fotostory. Broniłam się przed tym rękami i nogami, bo uwielbiam dział OJSG, uwielbiam czytać Wasze opowiadania. Jednak zdaję sobie sprawę, że z każdym odcinkiem coraz bardziej odbiegam od sentencji tego działu. O ile na początku faktycznie trzymałam się w kanonie OJSG, to teraz staje się to bardziej historią pasującą do FS. Obliczyłam, że do zakończenia zostało jeszcze ok. 10-12 odcinków więc nie tak mało jak mi się wydawało. Ten dział powinien mieć opowiadania z krótkimi opisami i dużą ilością zdjęć przedstawiającą grę, a nie wymyśloną wybujałą historię. Dlatego podjęłam decyzję, że wolę być najgorsza w dziale FS, niż nie pasująca tutaj. W duchu liczę jednak, że osoby czytające i komentujące nadal będą to robić, bo uwielbiam Wasze komentarze i każdy sprawia mi radość. W samym opowiadaniu nic się nie zmieni, ani ilość zdjęć ani ilość teksu, będę pisała tak samo jak do tej pory. Mam nadzieje, że zobaczymy się w takim samym składzie w dziale Fotostory! Pozdrawiam i liczę, że nie zniechęciła Was moja decyzja.
Ostatnio edytowane przez Daisy : 27.06.2014 - 12:02 |
||||||||
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|