|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odpowiedzi na komentarze:
Spoiler: pokaż Dziękuję za komentarze. Szkoda, że ten dział nie cieszy się popularnością. Update będzie dość krótki, ale intensywny. Dom: Studenci I ![]() Oto Adela, przyjaciółka Eryka. O Adeli wiem tyle, co Wy - że ma na imię Adela. ![]() ![]() Za takie akcje mam ochotę ich wrzucić do basenu i usunąć drabinkę. ![]() Janka: DAJ JEDNEGO. ![]() Zauważyłam, że domownicy świetnie się ze sobą dogadują. ![]() Adela paradowała po domu w samym bikini aż do drugiej w nocy. ![]() NO WŁAŚNIE, POPATRZ, KTÓRA GODZINA. ![]() Gdzie są Twoje maniery? ![]() ![]() Eryk wpadł na pomysł* aby zaprosić Adelę na randkę. Tymczasem reszta wróciła z egzaminu końcowego. Nie wiem, jak to się stało, ale każdy dostał 5+ i stypendium dziekańskie (hajsss). ![]() Janka: YAY, DOSTAŁAM 5+, PRZYTNĘ KRZAKA. Eryk i Adela na miejsce randki wybrali** niewielki pub w centrum Miłowa. ![]() Zaczęło się. ![]() ![]() Zamówili tartoletkę z nektarynką. Kto bogatemu zabroni. ![]() ![]() Nie trzeba było długo czekać na taki rozwój wydarzeń. ![]() No dobra, teraz naprawdę zrobiło się gorąco. ![]() Sami dopowiedzcie sobie resztę. BTW. PASUJĄCE STROJE ![]() ![]() Gadająca lodówka zepsuła romantyczny nastrój. Eryk i Adela spędzili ze sobą cudowny wieczór. Randka zakończyła się ze statusem "randka marzeń". ![]() Najwyższy czas wrócić do rzeczywistości. Eryk przez randkę opuścił wykłady, więc musiał nadrobić zaległości. A Daria? Dotrzymała mu towarzystwa. Rankiem domownicy krzątali się po domu, panował chaos i ogólna anarchia. ![]() CZEGO SKUTKIEM BYŁO TO. NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA KTO ZOSTAWIŁ TĘ NIESZCZĘSNĄ ZAPIEKANKĘ. ![]() Na ratunek przybiegła mająca zawsze głowę na karku Marcelina. Ale czy uda jej się opanować pożar? *Ja wpadłam. **Ja wybrałam. Zachęcam do komentowania!
So don't give it to me Ostatnio edytowane przez Muse : 09.07.2014 - 18:17 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|