![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten Grahamek to wygląda jak taki stereotypowy no-life odżywiający się McDonaldem, a Łysemu źle z oczu patrzy:swelol:
Rozwaliła mnie ta początkowa informacja odnośnie bugów :haha: Ten sim Ryana jest jakiś upośledzony? Ciągle tą gębą kręci... Jakoś nie widzę wielkiej różnicy w emocjach. No może po za tym, że są bardziej groteskowe, ale to wyżywanie się , całkiem ciekawe. Obawiam się że jednak takie humorki simów, mogą być nieco męczące na dłuższą metę. Z jednej strony fajnie, bo tacy bardziej nieprzewidywalni się zrobią, ale z drugiej...to może być uciążliwe, bo będzie się chciało żeby sim zrobić coś konkretnego, a on nie będzie chciał, bo bla bla bla ma nie takie emocje jak trzeba. To co mi się bardzo podoba, to otoczenie! Ma taki przyjemny klimacik ![]() Ciekawe czy faktycznie będzie tyle simów na parcelach. Ekrany wyczytywania...ech, nie podoba mi taka biel z zielonym kryształkiem po środku, plus odnoszę wrażenie że czas wyczytywania jest dłuuuugi -_- Można zerwać sobie jabłka z jabłoni...No WOW, takie coś jest w trójce. Jake jest fajny :swelol: Interfejs jest taki jakiś skomplikowany ![]() Fajne rozwiązanie z tą galerią. Nie trzeba będzie wyłączać gry żeby pobrane rzeczy się w niej pojawiły. Bardzo dobre rozwiązanie. Organizowanie imprezy, całkiem spoko, ale simowie nadal zamiast się bawić, to stoją -_- No i co? Jak się simowie zaczną śmiać, to będą umierać? Podsumowując - jest parę fajnych rozwiązań, ale tak ogólnie, to...szału jak dla mnie nie ma i nie przekonało mnie to do kupna. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|