|
|
#11 | ||
|
Reputacja: 33
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja siostra była gotowa założyć jego fanklub. __________________________________________________ _______________
Napisałabym o Gabrysiu, ale tak szczerze to mi się po prostu nie chce. Jest za gorąco żeby myśleć, a do tego mierzę się z aktualizacją OŻ, która zostaje przerywana gdy chcę zainstalować RiO. Poza tym nauka na prawo jazdy jest męcząca: muszę się uczyć. Ja! Nigdy w życiu się nie uczyłam regularnie, a teraz jestem zmuszona :/ Widzicie więc, że myślenie nie jest w tej chwili moją mocną stroną. I w ten oto sposób doszłam do wniosku, że zrobię wam krótką relację z tego jak żył sobie Cyprian z rodziną ![]() ![]() Pamiętacie Dominikę? Tutaj jest już w swoim nowym pokoiku Cyprian i Ilona ukończyli studia z całkiem niezłym wynikiem jak na zaspanych rodziców i kupili małe mieszkanie.![]() A to jest Tom, małe, sympatyczne kociątko. ![]() I jednocześnie ulubieniec Domi ![]() ![]() No ok. Cypriana też ![]() ![]() Kochani są, prawda? ![]() Śpiąca królewna ![]() ![]() A tu niezbyt chętna do współpracy Dominika. Była prawdziwym wyzwaniem dla taty. ![]() Ale nawet po najcięższej pracy przychodził czas na zabawę. ![]() Cyprian i Ilona doszli do wniosku, że ich córeczce przydałoby się rodzeństwo. ![]() ![]() O! Patrzcie kto wpadł w odwiedziny! Poznajecie tego pana? ![]() Dominika i Michaś wprost za sobą przepadają. Jak widzicie już od małego sporo razem przebywają, choć Michał jest od Domi trochę starszy ![]() ![]() A Ilona ma z kim poplotkować. Na zdjęciach poniżej pewnie rozmawiały o nagłym zaginięciu Kai, bo fotka pochodzi z tamtego okresu ![]() ![]() ![]() Mój Michaś został prawie uduszony ![]() ![]() Ale przyszedł wujek Cyprian i go uratował ![]() ![]() ![]() Wspominałam wam, że Ilona podobnie jak Emilia pisze książki? Nie? No to już wiecie ![]() ![]() ![]() Czyżby rodzinka niedługo miała się powiększyć? ![]() Dręczenie kotów cz.2 Tak dla ciekawostki: Ilona w wieku Domi też dręczyła swojego kota Napoleona ![]() ![]() ![]() Rodzinne śniadanko. ![]() Nieco starsza Domi. ![]() Tutaj ze swoją najlepszą przyjaciółką – Dianą Głowacką. ![]() Dzięki niej Michał poznał Dianę, jednak mimo wielu planów matrymonialnych Domi ta dwójka nie skończyła razem. Ale w tajemnicy wam powiem, że Dominika wciąż ma nadzieję, że oni nie wiadomo jakim cudem się odnajdą (uważa, że są dla siebie stworzeni, a poza tym nie lubi żony Michała, ale to już odległa dla nich przyszłość Zajmijmy się ich dzieciństwem)![]() ![]() ![]() Będzie bobas ![]() ![]() Domi bardzo się ucieszyła z tego powodu i już wprost nie może się doczekać siostrowania ![]() ![]() A to Jerry ![]() ![]() To chyba były ostatnie chwile Toma jako kociaka. ![]() ![]() Jej! W odwiedziny przyszedł dziadek Alfred ![]() ![]() Wpadł w samą porę, żeby zawieźć córeczkę do szpitala ![]() ![]() Na świat przyszedł Marcel – rudzielec po babci Dadze, oczy ma chyba po dziadku Alfredzie. ![]() Gratulacje od Zygmunta Krakusa, najlepszego przyjaciela Cypriana. Jakby ktoś chciał wiedzieć, to Zygmunt został drugim mężem Abigail Fręch i mają dwóch cudnych synów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oho! Ktoś tu narobił w pieluchę i śmierdzi ![]() ![]() Szczęśliwi rodzice patrzą jak ich dzieci się bawią ![]() ![]() ![]() ![]() Coś mi się wydaje, że Tom nie ma łatwego życia ![]() ![]() I do tego musi chodzić głodny! Tak to jest jak w zasięgu wzroku Marcela zostawia się coś, co można zjeść ![]() ![]() Domi i Tom mogliby zostać zawodowymi aktorami Umieranie mają opanowane do perfekcji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi podrosła ![]() ![]() Michaś też się postarzał ![]() ![]() ![]() Spójrzcie jaką to Cyprian ma kochaną córeczkę. Przygotowała śniadanie dla wszystkich. ![]() ![]() ![]() A tu Marcel ze swoim kuzynem i jednocześnie przyjacielem – Konradem Galonem (on jest od Fabiana i Kai). ![]() Natomiast Domi w dalszym ciągu przyjaźni się z Dianą i truje wszystkim, kto tylko chce słuchać, że nie lubi dziewczyny Michała ![]() ![]() No, ale ogólnie ma całkiem klawe życie. Ten uśmiech chyba mówi wszystko, nie? C.D.N. No dobra, może ktoś wie jak sobie poradzić z tą aktualizacją? Na starym laptopie wszystko działało i nie było problemów, a na tym nowym mam same problemy Przerobiłam już chyba wszystkie poradniki na ten temat Przedtem w ogóle nic nie chciało się zainstalować, a teraz ta aktualizacja. No chyba mnie coś trafi, a choć teoretycznie mogłabym żyć bez RiO, to już się do nich przyzwyczaiłam :/ |
||
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|