![]() |
#11 | ||||
Reputacja: 33
|
![]()
Nie, Libby, Mikołaj z poprzedniego postu i Mikołaj zwany "Nickiem" to dwaj różni simowie, choć nie zaprzeczam, że całkiem podobni:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny ![]() ![]() __________________________________________________ ______________ Mały update! Ogarnęłam to drzewo. To aktualny stan tych moich Galonów przynajmniej na tę chwilę, bo zaraz idę grać, ale jeszcze nie wiem kim ![]() ![]() http://i1152.photobucket.com/albums/...c.png~original Obejrzeliście? No to teraz kilka słów wyjaśnienia: 1) Taka drobnostka: Daniela Piotrowicz (Galon) nie żyje jakby się ktoś pytał, ale w grze mi jej nie wyświetla w drzewku ![]() 2) Wiem, że drzewo przedstawia pewne informacje z OJSG, które nie zostały jeszcze wyjaśnione. Mam nadzieję, że jakoś to przebolejecie. O! Pytaliście dlaczego Dominika Galon nie lubi Beatrice. No cóż... Beatrice jest jędzą, naprawdę, ale o tym sami się przekonacie. Działa na nerwy nawet teściowej! (a o to naprawdę trudno ![]() 3) Pewnie tego nie wiecie, ale Sara <żona Damiana> i Andrzej <mąż Romy> są bliźniakami ![]() ![]() 4) W poprzednim drzewie się pomyliłam: głowę rodu nazwałam Tomasza, a on miał na imię Jakub. Boziu, żebym tak jak simsy ogarniała historię ![]() A na koniec: Dzisiaj o godzinie 14:07 czasu polskiego odeszła Marianna Galon[*] ![]() ![]() Marianna była córką Weroniki i Zygfryda, starszą siostrą Borysa, żoną Dominika, matką Gabriela, Fabiana i Cypriana, babcią Damiana, Adrianny, Majki, Michała, Dominiki, Konrada i Marcela oraz prababcią: Julity, Hani i Jamesa. A kontynuacja historii Ady 5-tego Sierpnia! Ostatnio edytowane przez Annetti : 25.07.2014 - 15:31 |
||||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|