![]() |
#4 |
Reputacja: 21
|
![]()
Mało trochę tych fotek
![]() Przede wszystkim, jak wspomniała Liv, rozkład pomieszczeń zjechany. Trzeba było te schody dać na jedną z zewnętrznych ścian i uzyskałbyś ładną przestrzeń (a przynajmniej simy nie musiałyby chodzić dookoła). Nie miałbym nic do betonowej podłogi (widzę, że chciałeś taki trochę loftowy klimat uzyskać - i bardzo fajnie!), ale takie rzeczy raczej nie pasują do takiego typowego domku na przedmieściach. Podoba mi się ten pomysł z czerwonym krzesłem, ale już ustawienie stołu dłuższym bokiem do ściany niekoniecznie. Zresztą ta część jadalna powinna być raczej przy kuchni. Do umeblowania nie mam większych zastrzeżeń, IKEA zawsze spoko ![]() Tak btw, tego rozkładu pomieszczeń jeszcze to strasznie dużo miejsca poświęciłeś na korytarze. Ten na dole jest większy od salonu! A na piętrze mogłeś zamknąć ten gabinet ścianami i zmieściłbyś jeszcze dodatkową łazienkę 2x3. Chociaż to już nie takie istotne ![]() Ogólnie to nie jest źle, jak na czysty maxis to wręcz bardzo dobrze ![]() Ostatnio edytowane przez Shiver : 28.07.2014 - 15:57 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|