|
|
|
|
#1 | |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Cytat:
. Gabryś ma się farbować. Znam go od takiego szkraba i nie wyobrażam go sobie jako siwego staruszka.I to nie los rzuca Mikołajowi kłody pod nogi tylko Ty. Fajny odcinek. Mówiłam, że tak piszesz, żebyśmy tylko odliczali czas do śmierci Joachima... Fajny odcinek. Joachim w sumie ciekawie się zachował. Przełknął to, że nie jest ojcem Hani i zadbał o to, żeby dziewczynom było jak najlepiej, gdyby go zabrakło. Podziwiam... Lubię simowe śluby a ten Iriny i Krystiana naprawdę fajny . Dobrze, że wszyscy się na nim pojawili. Że też Mikołaj się wcześniej nie skapnął, że jest ojcem Hani... Ma chłopak problemy z dedukcją .W sumie to tak sobie pomyślałam, że w sumie ciekawie też by było, gdyby Hania była jednak córką Joachima i ten by poprosił Mikołaja o opiekę nad dziewczynami. Wtedy moglibyśmy zobaczyć, jak np. Mikołaj musi przełknąć, że nie jest jej biologicznym ojcem i zmierzyć się z tym, że codziennie widuje cząstkę dawnego rywala. Ale Twoja wersja wydarzeń też mi się jak najbardziej podoba . Mając za ojca Mikołaja, Hania jest prawdopodobnie ładniejsza niż jakby miała być córką Joachima .No i ten odcinek był spóźniony ! Następny musi być szybciej !</która>
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 12.08.2014 - 17:58 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|