![]() |
#3181 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3182 |
|
![]()
Ale zobaczcie jaka w trójce była paskudna grafika i postęp historii. Sim się starzał miał pierwsze lepsze ciuchy, nowi simowie w mieście mieli takie same twarze (starterowe) i byli byle jacy. O tym, że CAS z ts3 był ulepszoną wersją, CAS'u z ts2 (róznią się CAST'em) już nie wspomnę.
A tu proszę całkiem nowy CAS, nowe animacje, mnóstwo ciuchów (dobrych, nie słabych) i fryzur, nowy tryb budownia, itp... Po prostu twórcy zrobili tą grę od nowa, a żeby wszyscy mogli ją mieć no to niestety z czegoś trzeba zrezygnować ![]() A poza tym jak dla was nie jest problemem zrobić, dzieci, animacji wody basenowej, itp... to czemu się tam nie zatrudnicie i sami tego nie zrobicie. Pamiętajcie, że tam też pracują ludzie którzy dopiero się uczą tworzyć gry.
![]() |
![]() |
#3183 |
|
![]()
Ja się nie zdziwię, jak to wszystko będzie.... tylko w dodatkach
![]() Na czymś kasę zbić przecież trzeba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3184 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
Oh wait, przecież to EA. Najprawdopodobniej fani musieliby za*******ać 24 godziny na dobę żeby zrobić nowe płatne dodateczki w Store. Ostatnio edytowane przez Caesum : 17.08.2014 - 10:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3185 | ||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pomijając komiczność tej wypowiedzi, nawet gdybym został zatrudniony w tydzień i powiedział "Wprowadzamy to czego nie potraficie czyli baseny" Wystarczy jedno słowo Kierownika projektu "Nie" I tyle. Tak to zresztą tam teraz wygląda, programiści bez problemu mogą te rzeczy zaprojektować i wprowadzić, problemem jest kierownictwo i pośpiech. Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez tjzzf : 17.08.2014 - 10:53 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3186 |
|
![]()
Nie tjzzf, nie sądzę że pracują tam tylko stażyści, ale zwykle tak jest, że rzuca się młodych na głęboką wodę (kilku, powiedzmy 5/100 pracowników), po to by się wykazali i nauczyli czegoś w branży.
Złodzieje jak dla mnie nie są potrzebni, tylko mnie wnerwiali, duchy też po prostu były nic z nimi nie robiłem. Z nimi jest jak z króliczkiem, czy tragicznym klaunem. Jest i co z tego. A skąd wiesz, że potrafią to zrobić. To że ktoś stworzył je w trójce, to nie znaczy, że musi pracować jeszcze przy czwórce. Poza tym skończmy ten temat. Bo już po raz któryś, wracacie do tego tematu i nic tylko narzekacie i marudzicie. Wybaczcie za ton i chaotyczność.
![]() |
![]() |
#3187 |
|
![]()
Mi osobiście brak duchów czy złodziei jakoś bardzo nie przeszkadza, w sumie miałam włamanie złodzieja chyba tylko 3-4 razy od czasów dwójki, wiec mi różnicy nie robi. To samo z basenami.
Wystarczy się po prostu do gry przyzwyczaić, a jeśli nie - wrócić do poprzednich części. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3188 | |
|
![]() Cytat:
Sorry, ale NIE. Nie wiem skąd masz takie świetne info, ale tak się NIE robi. Szanująca się marka nie zatrudnia /rzuca/ nowicjuszy do robienia gry, jeśli ma się choć odrobinę szacunku do graczy. Owszem, pozwala im się grę testować, robić zdjęcia, ale nie tworzyć podstawowe elementy rozgrywki.
![]() |
![]() |
![]() |
#3189 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
No i wydaje mi się, że ktoś kto pracuje i dostaje za to grubą kasę po zdobyciu wykształcenia powinien umieć programować, a teksty że nie potrafią tego zrobić są durne i moim zdaniem wyjątkowo nieprofesjonalne. No i ja jako fan gry czuję się poniżony, że robi się ze mnie debila żeby wyciągnąć ode mnie kase. @down: dodadzą w dodatku Ostatnio edytowane przez Vanitas : 17.08.2014 - 11:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3190 |
|
![]()
Dopiero teraz paczam, nie ma opcji "maksymalna szybkość gry aż do końca wykonywanej akcji"?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 69 (0 użytkownik(ów) i 69 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|