|
|
|
|
#1 | |||
|
Reputacja: 33
|
Wiedziałam, że trzeba było pisać daty
Wtedy chyba by było wszystko w porządku. Ogólnie przyjmijmy więc, że po śmierci Joachima Ada i Hania mieszkały w starym mieszkaniu jakieś pół roku. Drugie tyle siedziały na głowie Mikołajowi (czyli tak jakby minął rok). Sądzę też, że nie tak od razu przeprowadzając się do nowego domu (gdzie każdy miał osobną sypialnię!) zorganizowali ślub i trochę czasu minęło. Do tej pory chyba czas żałoby powinien minąć ![]() Cytat:
Przynajmniej ja tak to sobie próbuję wytłumaczyć.Cytat:
Chociaż i tak jest lepsza niż WoS!Cytat:
A może on się boi, że jak będzie eksperymentował z farbą to skończy jak Ania z Zielonego Wzgórza?
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Tiaaa, ja zaczęłam dzisiaj maturalną... I akurat cieszę się z czterech biologii i chemii, bo w zeszłym roku miałam ich po pięć! XD
Jest, Ada została z Mikołajem! Wiedziaaałam, że tak będzie. Oni po prostu zbyt dobrze do siebie pasowali, żeby tak to zignorować. ;p Hania robi się coraz ładniejsza i cudne ma te warkocze. Aż miło popatrzeć. Pogaduszka o szkole mnie rozbroiła. Nie ma to jak gadać do dziecka funkcjami kwadratowymi! XD Oby tylko synka tak Mikołaj nie katował. Nazwij go Gabryś. Haha, oświadczyny! Ja o nich akurat pamiętam, za to z innymi rzeczami bywa gorzej. Ostatnio wzięłam na warsztat Szczepana Marzyciela i Lilianę Przyjemniaczek. Zaręczyłam ich, kazałam postarać się o dziecko, cała w skowronkach grałam sobie dalej... dopóki nie okazało się, że zapomniałam o ślubie, a dziecko już się urodziło. XD W efekcie ich starszy syn nazywa się Przyjemniaczek. ![]() Skoro na razie zakończyłaś wątek Ady, to może teraz przejdziesz do Michasia? W tym poście znowu wspomniałaś, że mu się związek sypie. Coraz bardziej mnie ciekawi, co dokładnie się dzieje w jego życiu. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|