![]() |
#3501 |
Reputacja: 14
|
![]()
Z tą zmywarką i pralką, to moim zdaniem jest lekko naciągane. Naprawdę bez tego nie da się grać? Nie przesadzajmy.
Ekrany ładowania jednemu graczowi będą przeszkadzały, innemu nie. W dwójce były długie ekrany ładowania, a i tak grało się świetnie. W trójce nie było ekranów, ale gra tak zamulała się przy wczytywaniu mebli, że już lepszy byłby ekran wczytywania ![]() Edycja: Na Dotsim pojawia się sporo informacji na temat gry, bo ktoś tam już gra. Między innymi możecie zobaczyć jakie osiągnięcia będą do zdobycia w grze. Ja już tego nie czytam, bo nie chcę sobie popsuć przyjemności z odkrywania gry, ale może ktoś ma ochotę się z tym zapoznać ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 02.09.2014 - 10:42 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3502 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Naciągane? Po prostu ludziom nie podoba się, że tego nie ma. Nie widzę w tym nic dziwnego, a i nie pamiętam też, żeby ktoś pisał, że gra bez pralki nie uruchamia się czy coś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3503 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jest dużo braków między innymi, że sim wstając z łóżka odrazu go ściele więc wycięta opcja pościel łóżko xd lub nie ma stacjonarnego telefonu ale gra się przyjemnie. Już nie spotkamy się z tym, że sim zatnie się przez innego sima. Ja jestem zadowolony pomimo, że tych przedmiotów różnej funkcjonalności mogło by być więcej. Zaczynając budować w sims 4 czułem się jakbym to w simsach robił pierwszy raz xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3504 | |
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Mrufka : 02.09.2014 - 10:51 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3505 |
|
![]()
Caesum dlatego właśnie napisałam, że "moim zdaniem"
![]() wenon dzięki za odpowiedź ![]() Mrufka jak to, gra "wywala i zacina"? Czy tylko na słabszych komputerach czy w ogóle?
![]() |
#3506 | |
|
![]() Cytat:
PS do potencjalnych "demo testerów": Gra ma nowy EA Core i SecuROM. więc zapomnijcie o tym przez jakiś czas. Może dzień, tydzień, może tygodnie, może nawet miesiąc. Stuff's being worked on. Ostatnio edytowane przez boisz_sie_aes : 02.09.2014 - 10:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3507 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3508 |
|
![]()
![]() |
![]() |
#3509 |
|
![]()
Właśnie urodziły mi się bliźniaki pomimo, że liczyłem, że to będzie jedno dziecko :c i te bliźniaki bardzo różnią się kolorem skóry, jedno blade a drugie ciemnie jak latynos, dziwne bo mama i tata są biali xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3510 |
|
![]()
wenon czy na pewno tata jest tatą? Może mama ma znajomego Latynosa o którym nie wiesz
![]() A tak serio, to takie rzeczy nawet w trójce się nie zdarzały. Może dziecko ma latynoskich przodków? Jeśli nie to mamy kolejny błąd.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|