|
|
#11 |
|
Reputacja: 14
|
Dodam jeszcze, że świetnie jest zrobione osiąganie aspiracji. Moja simka ma aspirację związaną z ogrodnictwem i zanim ją spełni musi osiągać poszczególne cele. Pierwsze były bardzo proste, np. miała zasadzić 10 roślin i podlać 10 roślin. Kolejne już nieco trudniejsze, jak "ewoluuj 10 roślin" (nawet jeszcze nie wiem co to znaczy). Tak czy inaczej im dalej tym trudniej
![]() Zwróciłam też uwagę na to, co ktoś tu już pisał, że jest bardzo dużo interakcji, nawet z dopiero co poznanym simem. Im lepiej sima poznajemy, tym opcji jest więcej. W trybie budowania gra mi się leciutko przycina, to jest co jakiś czas takie zatrzymanie na 1-2 sekundy, ale podejrzewam że to przez przestawienie opcji grafiki na wyższe. Na szczęście w ogóle mi to nie przeszkadza bo i tak buduje i dekoruje się super ![]() Wnętrza są urocze, meble i obiekty są takie przyjemne dla oka, takie jak dwójkowe, nie potrafię tego sprecyzować ... tak czy inaczej są bardzo ładne.
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 04.09.2014 - 12:15 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|