|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam nadzieję, że ten problem da się jakoś rozwiązać, no chyba, że założenie gry jest takie, że nie można stworzyć więcej, niż jedną rodzinę... Koleżanka stworzyła simkę, grała nią parę dni, poza drobnymi błędami (raz wywaliło ją do pulpitu) gra działała dobrze. Dwa dni temu pokazała mi grę, stworzyłyśmy drugą simkę, wprowadziłyśmy do gotowego domu, wszystko działało. Zapisałyśmy. Dziś dostałam wiadomość, że przy próbie grania pierwszą simką, włącza się dom drugiej, razem z drugą i dzieckiem pierwszej, przy czym nie da się wykonać żadnej interakcji. Usunięcie drugiej simki nie pomogło, teoretycznie jej nie ma, ale gra wyświetla, że jest, a po włączeniu pierwszej simki włącza się dom drugiej z niemowlakiem. Wychodzi więc na to, że nie da się grać żadną.
Gra jest oryginalna, działa na najwyższych ustawieniach. Czy to może być błąd zapisu? Z opisu wynika, że simki się jakby... zamieniły? Co można z tym zrobić? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
U mojego znajomego który ma pirata też wywalało przed podróżą i prawdopodobnie to wina była cracka, pomogło mu wciskanie pauzy przed podróżą ale nie podróżować za pomocą telefonu a za pomocą lupki która się pojawia przy maksymalnym oddaleniu kamery. Spróbuj, może ci pomoże.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Bo gra powinna wyjść za pół roku, może wtedy byłaby dopracowana. EA kontynuuje swoją politykę wydawania niedopracowanych gier i łatania ich po premierze, częstymi aktualizacjami... Do TS4 wyszły już 3 łatki, a gra jest przecież młoda...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Mam problem, moja Simka urodziła dziecko, jest już w wieku szkolnym. Pisze u niego że matka to siostra, a u niej, że on to jej brat. Simka ma jeszcze niemowlaka, więc pisze u dzieciaka, że brat to niby siostrzeniec jest.
Trochę to irytuje,ale żyć można z tym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
właśnie pierwszy raz wywaliło mnie z gry... "program the sims 4 przestał działać" nie wiem czy to wina kompa chociaż spełniam wszystkie wymagania... czy też jakiegoś błędu gry.
![]() |
#7 |
|
![]()
Cały czas mnie wywala z gry. Program przestał działać i tyle. Ale ja nie o tym. Mam problem z karierą. Tzn. simka wybrała karierę tajnego agenta. Po którymś tam awansie aby dostać kolejny miała "zbadać 3 simów", po najechaniu na "zadanie" wyświetliło się, że może to zrobić poprzez komputer. Niby może, ale takiego polecenia nie ma. Awansu wyżej nie dostanie, bo nie wypełniłam tego etapu a wypełnić nie mogę, bo nie ma takiego polecenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Mnie tylko raz się gra zawiesiła, jak koleżanka napisała mi wiadomość na facebook'u
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Współczuję wam z powodu tych błędów. Ja mam laptopa z Windows 7, wszystkie ustawienia w simsach na max i działają bez zarzutu(poza drobnymi, śmiesznymi błędnami, np. sims potrafi przejść przez kawałek kanapy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
krewetka a grasz na pełnym ekranie czy w oknie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|