|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up
Z tego co wywnioskowałam z wypowiedzi SimGuru wynika, że usługi wyglądają jak wyglądają, bo się z nimi zwyczajnie nie wyrobili. A to daje nadzieję, że dopracują je w przyszłości. Ja w ogóle czekam na taki dodatek jak Pokolenia, uzupełniający wiele takich drobnostek. A co do dzieci, to mam przeciwne wrażenie. To znaczy, grałam tylko Aleksandrem, ale dzieciak akurat był tak samodzielny, że aż czasem mnie denerwował. : D Gra jest... fajna! Bardzo, bardzo ucierpiała na marketingu, który zawalono na całej linii i na fakcie, że naprawdę jest niedokończona. To widać. Ale to nie zabiło przyjemności z rozgrywki i aktualnie bawię się świetnie (bawiłam, dopóki nie skasowało mi sejwów z paru godzin rozgrywki). Martwiłam się o poziom trudności, że zaniknie już całkiem, ale jest lepiej niż w TS3. Btw, są już do niej zasady Legacy Challenge! To będzie moje pierwsze podejście do tego rodzaju gry i zamierzam pisać do tego historię po angielsku - żeby usprawiedliwić swoje granie przygotowaniami do matury! ![]() Ostatnio edytowane przez Navari : 09.09.2014 - 09:19 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |