![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Tradycyjnie pokuszę się o dłuższy komentarz
![]() 1. Wiadomości z Forum - cóż, razem z Klawą Enklawą najwspanialszy dział ![]() ![]() 2. Z Archiwum FTS Newsletter - cieszę się, że coś takiego powstaje, bo sam mogę dowiedzieć się ciekawych faktów na temat początków redakcji. Przeglądałem wprawdzie stare tematy, ale nie miałem pojęcia na przykład o tym, skąd się wzięła nazwa ![]() ![]() 3. Jubileuszowe wywiady - to również bardzo dobry pomysł ![]() ![]() 4. Forum mówi - bardzo ciekawe pytania, jak i odpowiadający ![]() 5. Nowości ze świata simów - cóż, trochę krótko, zważywszy na to, że odbyła się premiera nowej gry. Z drugiej strony, to co najważniejsze zostało wyłożone, a jeśli ktoś chciałby jeszcze pogłębić swoją wiedzę, dostał sporo przydatnych linków. Czyli jest okej xD 6. Polecane TS2 - WITAJ Z POWROTEM, LIVKO ![]() ![]() 7. Polecane TS3 - w trójkę nie gram, ale gdybym grał, to na pewno bym korzystał ![]() ![]() 8. Rankingi - czemu dopiero na drugim ![]() ![]() 9. The Sims Weekly News - fajnie, że ten pomysł zawitał do nas ![]() ![]() 10. Świat w pigułce - od siebie powiem, że to jest mój faworyt, jesli chodzi o nowych redaktorów ![]() ![]() 11. Trudne Sprawy - cieszę się, że to w tym numerze już kolejny studencki artykuł ![]() ![]() 12. Horoskop - tym razem nie ma nic wspólnego z prawdą, ale to nie przeszkodziło mi w lekturze ![]() 13. Trochę kultury, człowieku - dobrze, że dział prowadzą dwie osoby. Dzięki temu artykuł jest rozbudowany jak należy. Bardzo podoba mi się pomysł na opisywanie również gier ![]() 14. Klawa Enklawa - TAK, TAK i TAK ![]() ![]() ![]() 15. Strefa luzu - różnice były banalne, o czym pisałem już w dziale ![]() O Redakcyjnych Opowieściach to w odpowiednim temacie się wypowiem ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|