Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > FTS Newsletter

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 21.09.2014, 17:53   #3
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: FTS Newsletter 25 [27] - wydanie jubileuszowe - komentarze

Tradycyjnie pokuszę się o dłuższy komentarz

1. Wiadomości z Forum - cóż, razem z Klawą Enklawą najwspanialszy dział Po prostu idealny. Nie mam pytań

2. Z Archiwum FTS Newsletter - cieszę się, że coś takiego powstaje, bo sam mogę dowiedzieć się ciekawych faktów na temat początków redakcji. Przeglądałem wprawdzie stare tematy, ale nie miałem pojęcia na przykład o tym, skąd się wzięła nazwa Już zacieram łapki na kolejne części cyklu

3. Jubileuszowe wywiady - to również bardzo dobry pomysł Cieszę się, że miałem okazję porozmawiać z kilkoma osobami (jednocześnie żałuję, że z częścią nie udało mi się skontaktować). Najlepiej moim zdaniem wyszedł wywiad z Gio. Fajnie, że nasz były naczelny miał tyle do powiedzenia

4. Forum mówi - bardzo ciekawe pytania, jak i odpowiadający Tematyka studiów w tym okresie szczególnie mnie interesuje, więc to kolejny plus.

5. Nowości ze świata simów - cóż, trochę krótko, zważywszy na to, że odbyła się premiera nowej gry. Z drugiej strony, to co najważniejsze zostało wyłożone, a jeśli ktoś chciałby jeszcze pogłębić swoją wiedzę, dostał sporo przydatnych linków. Czyli jest okej xD

6. Polecane TS2 - WITAJ Z POWROTEM, LIVKO z tego numeru ściągnąłem sobie chyba wszystkie fryzury i kilka ubrań

7. Polecane TS3 - w trójkę nie gram, ale gdybym grał, to na pewno bym korzystał Bardzo fajne dodatki

8. Rankingi - czemu dopiero na drugim Nie no, cieszę się, że ten ranking wciąż istnieje i pomaga mi zorientować się, kto jest kim Chociaż prywatnie dodam, że nie ze wszystkimi gwiazdkami się zgadzam xD

9. The Sims Weekly News - fajnie, że ten pomysł zawitał do nas Nawet mimo problemów technicznych artykuł wyszedł bardzo dobrze i liczę na podobny poziom w przyszłym numerze

10. Świat w pigułce - od siebie powiem, że to jest mój faworyt, jesli chodzi o nowych redaktorów Naprawdę genialny artykuł NO I PIEROGI (pozdro, NAJTFOL!)

11. Trudne Sprawy - cieszę się, że to w tym numerze już kolejny studencki artykuł Bardzo długi i wyczerpujący, ale warto przeczytać go w całości. Jest sporo humoru, ale też sporo przydatnych informacji. Tak to po prostu powinno wyglądać i tyle

12. Horoskop - tym razem nie ma nic wspólnego z prawdą, ale to nie przeszkodziło mi w lekturze

13. Trochę kultury, człowieku - dobrze, że dział prowadzą dwie osoby. Dzięki temu artykuł jest rozbudowany jak należy. Bardzo podoba mi się pomysł na opisywanie również gier

14. Klawa Enklawa - TAK, TAK i TAK Kocham ten dział, jak i jego autorów (zwłaszcza jednego ) i nie mam absolutnie nic do zarzucenia

15. Strefa luzu - różnice były banalne, o czym pisałem już w dziale ogólnie podobało mi się i tyle mogę napisać xD

O Redakcyjnych Opowieściach to w odpowiednim temacie się wypowiem Kiedyś xD
Mroczny Pan Skromności jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania